Το καινοτόμο Metal δίδυμο XANXIA παρουσιάζει βίντεο για το τραγούδι «Treta Yuga».

You are currently viewing Το καινοτόμο Metal δίδυμο XANXIA παρουσιάζει βίντεο για το τραγούδι «Treta Yuga».

Το καινοτόμο και πρωτοποριακό Metal δίδυμο XANXIA, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το τραγούδι «Treta Yuga». Το κομμάτι προέρχεται από το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Maha Kalpa», το οποίο θα επανακυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου μέσω της Wormholedeath Records.

Το βίντεο είναι ένα έντονο ταξίδι στο μαγευτικό σύμπαν της μουσικής των XANXIA και αναδεικνύει την ικανότητα του συγκροτήματος να δημιουργεί έναν μοναδικό ήχο.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Alexander Hordeman

Το «Maha Kalpa» αφηγείται μια οικουμενική ιστορία του χρόνου και της συνείδησης εμπνευσμένη από την ιδέα ενός μεγάλου κύκλου Yugas, που προέρχεται από τον Ινδουισμό. Ξεκινώντας από τη χρυσή εποχή και διατρέχοντας όλη τη διαδρομή μέχρι την παρακμή και την καταστροφή του σύμπαντος και την τελική του ανάσταση, η XANXIA σκιαγραφούν μια θαυμαστά πολύπλοκη ιστορία σχετικά με τη φύση της ύπαρξης.

Η σύνθεση του συγκροτήματος αποτελείται από τους Adam Zuccaro (κιθάρα, τύμπανα, φωνητικά) και Jason Mingalone (κιθάρα, μπάσο, φωνητικά), οι οποίοι δημιούργησαν συλλογικά ένα άλμπουμ που διευρύνει τα όρια του Progressive Metal. Συντριπτικοί ρυθμοί, εκφραστικές, δυναμικές μελωδίες και σκοτεινά, νευρωτικά drones και growls έρχονται όλα μαζί για να σχηματίσουν τον μοναδικό ήχο των ΧΑΝΧΙΑ.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Kalpa
  2. Satya Yuga
  3. Treta Yuga
  4. Dvapara Yuga
  5. Kali Yuga
  6. Devadatta
  7. Seventy One
  8. Pralaya

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Treta Yuga» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση