Οι INHUMAN CONDITION κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Caustic Vomit Reveries».

You are currently viewing Οι INHUMAN CONDITION κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Caustic Vomit Reveries».

Οι old school Death Metallers INHUMAN CONDITION, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Caustic Vomit Reveries». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας “Fearsick», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου από την Listenable Insanity Records των Kling/Nordberg. Η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της στούντιο άλμπουμ το 2021, με τίτλο, «Rat°God».

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Dan “Babe Ruth” Goldsworthy

Ο κιθαρίστας Taylor Nordberg σχολιάζει: «Πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του ‘Fearsick’ και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι. Το ‘Caustic Vomit Reveries’ είναι ένα τόσο δυνατό τραγούδι- σκεφτήκαμε ότι θα ήταν τέλειο ως το τελευταίο single πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ. Αυτό ήταν ένα από τα νεότερα τραγούδια που γράψαμε για το ‘Fearsick’, και θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι θα έχουμε ένα σταθερό απλό, caveman Death Metal τραγούδι στο άλμπουμ.»

Παράλληλα με το νέο άλμπουμ, οι INHUMAN CONDITION θα περιοδεύσουν τον Αύγουστο μαζί με τους DEICIDE και τους KATAKLYSM.

Το τρίο, στο οποίο συμμετέχουν ο τραγουδιστής/drummer Jeramie Kling (VENOM INC, EX DEO, THE ABSENCE, ex-MASSACRE), ο κιθαρίστας Taylor Nordberg (DEICIDE, THE ABSENCE. ex-MASSACRE) και ο μπασίστας Terry Butler (OBITUARY, CASTROFATE, ex-DEATH, ex-MASSACRE, ex-SIX FEET UNDER), έχει επίσης ηχογραφήσει μια σειρά από διασκευές τραγουδιών που θα παραχωρηθούν στις εταιρίες με τις οποίες έχουν υπογράψει συμφωνίες αδειοδότησης για την κυκλοφορία των CD τους.

Λίστα κομματιών:

  1. The Mold Testament
  2. Recycled Hate
  3. Caustic Vomit Reveries
  4. I’m Now The Monster
  5. King Con
  6. Hellucid
  7. Wound Collector
  8. Fencewalker
  9. Where Pain Is Infinity

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Caustic Vomit Reveries» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση