Οι IN THE WOODS… κυκλοφορούν το νέο τους single «Master Of None».

You are currently viewing Οι IN THE WOODS… κυκλοφορούν το νέο τους single «Master Of None».

Οι Νορβηγοί IN THE WOODS… υπέγραψαν με την Soulseller Records και θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, «Diversum» , στις 25 Νοεμβρίου. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή, CD και σε διάφορες μορφές βινυλίου περιορισμένης έκδοσης. Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το «Master Of None», το τρίτο και τελευταίο single του επερχόμενου άλμπουμ τους.

“This is the day, this is the final one
This is my way, a master of none”

Το «Diversum» ηχογραφήθηκε στο Kristiansand της Νορβηγίας και η μίξη και το mastering έγιναν από τον Frédéric Gervais (Studio Henosis). Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Dr. Winter (Teratogen).

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Dr. Winter (Teratogen)

Συνεχίζοντας με το πολύ προσωπικό τους μείγμα από Avant-garde, Progressive Black Rock / Metal, οι IN THE WOODS… καταφέρνουν να παραδώσουν άλλο ένα επικό αριστούργημα ακολουθώντας απάτητα μονοπάτια και παγανιστική γλώσσα. Με νέα δισκογραφική εταιρεία, την Soulseller Records, και νέο τραγουδιστή τον Bernt Fjellestad, το συγκρότημα στοχεύει ακόμα πιο ψηλά. Οι IN THE WOODS… ξεκίνησαν αυτό το ταξίδι εδώ και πολύ καιρό και με το «Diversum» είναι για άλλη μια φορά πιστοί στο πνεύμα τους με αλλαγές, με διαφορά, με ποικιλομορφία. Το αποτέλεσμα είναι όλα όσα ήταν οι IN THE WOODS… και όσα θα είναι η μπάντα, αποτυπωμένα σε ένα απόλυτα μοναδικό άλμπουμ.

Λίστα κομματιών:

  1. The Coward’s Way
  2. Moments
  3. We Sinful Converge
  4. The Malevolent God
  5. A Wonderful Crisis
  6. Humanity
  7. Master of None
  8. Your Dark

Μπορείτε να ακούσετε το «Master Of None» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση