Οι IMPERIAL TRIUMPHANT κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Tower Of Glory, City Of Shame».

You are currently viewing Οι IMPERIAL TRIUMPHANT κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Tower Of Glory, City Of Shame».

Το πειραματικό metal σχήμα IMPERIAL TRIUMPHANT, έδωσε στην δημοσιότητα το νέο single του «Tower Of Glory, City Of Shame», παράλληλα με ένα επίσημο βίντεο που σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε ο Steve Blanco. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος «Spirit Of Ecstasy», που θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου μέσω της Century Media Records.

Οι IMPERIAL TRIUMPHANT σχολιάζουν σχετικά με το κομμάτι: «Μονολιθικά γεγονότα που σχεδιάζονται ανά τους αιώνες επιβάλλουν μεγάλες αλλαγές στη συνείδηση. Φαινομενικά συμπτωματικά και συγχρονισμένα σημεία αλλάζουν για πάντα το τοπίο. Τα περιστέρια συγκεντρώνονται ένα προς ένα. Ο πολιτισμός κινείται μέσα από τις πύλες και εκ των υστέρων το σκοτεινό όραμα γίνεται πιο ξεκάθαρο. Ακόμα άγνωστη, ωστόσο, είναι η αλήθεια καθώς όλα είναι μια ψευδαίσθηση με πολλές απώλειες ζωής και μηδενική υπευθυνότητα. Από ένα σημείο και μετά τα περιστέρια είναι πάρα πολλά για να μπορούν οι παιδαριώδεις ιστορίες του ελέγχου να είναι αυτό που ισχυρίζονται.»

Πρόσφατα, οι IMPERIAL TRIUMPHANT ανακοίνωσαν ότι θα πλαισιώσουν τους ZEAL & ARDOR για την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική το 2022. Η μπάντα θα αρχίσει να περιοδεύει από τις 11 Σεπτεμβρίου στο Μπρούκλιν και θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στις 7 Οκτωβρίου στο Μπέρκλεϊ.

Ακριβώς όπως και οι προκάτοχοι του, το άλμπουμ περιλαμβάνει μια πλειάδα ειδικών καλεσμένων, όπως ο Kenny G στο σοπράνο σαξόφωνο, ο Max Gorelick στην κιθάρα, ο Snake στα φωνητικά, ο Alex Skolnick στην κιθάρα, ο Trey Spruance στην κιθάρα, η Andromeda Anarchia με τις χορωδίες, η Sarai Woods με τις χορωδίες, η Yoshiko Ohara στα φωνητικά, ο J. Walter Hawkes στο τρομπόνι, Ben Hankle στην τρομπέτα, Percy Jones στο μπάσο, SEVEN)SUNS στα έγχορδα, Colin Marston στα τύμπανα Simmons και στο Youtube, και Jonas Rolef στα φωνητικά.

Λίστα κομματιών:

  1. Chump Change
  2. Metrovertigo
  3. Tower of Glory, City of Shame
  4. Merkurius Gilded
  5. Death on a Highway
  6. In the Pleasure of their Company
  7. Bezumnaya
  8. Maximalist Scream

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Tower Of Glory, City Of Shame» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση