Οι HOLY MOSES ανακοινώνουν τον τίτλο & την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου και τελευταίου τους στούντιο άλμπουμ «Invisible Queen»!

You are currently viewing Οι HOLY MOSES ανακοινώνουν τον τίτλο & την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου και τελευταίου τους στούντιο άλμπουμ «Invisible Queen»!

Το επερχόμενο έτος 2023 θα σηματοδοτήσει το τελευταίο κεφάλαιο στη μακρά ιστορία της θρυλικής γερμανικής Thrash Metal μπάντας, HOLY MOSES, που θα γιορταστεί με το επερχόμενο νέο στούντιο άλμπουμ, «Invisible Queen» και μια τελευταία σειρά ζωντανών εμφανίσεων. Το «Invisible Queen» θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου 2023 μέσω της Fireflash Records και θα διανεμηθεί παγκοσμίως από τη Warner/ADA.

Η τραγουδίστρια Sabina Classen σχολιάζει: «Εντάχθηκα στους HOLY MOSES τον Δεκέμβριο του 1981 και αυτό άλλαξε ριζικά την πορεία που έπρεπε να ακολουθήσω στη ζωή μου. Το πρώτο μας άλμπουμ το 1986 ονομαζόταν ‘Queen Of Siam’ και τώρα, για να το απογειώσουμε, το τελευταίο μου άλμπουμ με τους HOLY MOSES το 2023 θα έχει τίτλο ‘Invisible Queen’. Μετά από 42 περιπετειώδη χρόνια και μετά από τόσα σπουδαία άλμπουμ, φανταστικές συναυλίες και απίστευτες εμπειρίες, ήρθε η ώρα να γράψω το τελευταίο κεφάλαιο των HOLY MOSES. Και είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτό συμβαίνει μέσω της Fireflash Records με την κυκλοφορία του 12ου στούντιο άλμπουμ μας.»

Οι HOLY MOSES είναι ένα οικείο όνομα στη διεθνή Metal σκηνή. Το πολύπλευρο Thrash Metal τους, η χαρισματική φωνή της front-woman Sabina Classen και ο μοναδικός συνδυασμός παραδοσιακής συμπεριφοράς και πειραματικής εξέλιξης έχουν συμβάλει καθοριστικά στην καθιέρωση της μπάντας ως μια γνωστή και αξιόπιστη οντότητα από την αρχή της καριέρας τους στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Με κλασικά κομμάτια όπως το «Finished With The Dogs» (1987), το «The New Machine Of Liechtenstein» (1989), το «World Chaos» (1990) ή το «Terminal Terror» (1991), οι HOLY MOSES έγραψαν ιστορία στο Metal.

Η Classen προσθέτει: «Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023 θα είμαστε απασχολημένοι με την προώθηση του ‘Invisible Queen’ και θα παίξουμε μια τελευταία σειρά συναυλιών με πλήρη σφοδρότητα. Ανυπομονούμε να σας δούμε.»

Η Sabina Classen εξηγεί με περηφάνια: «Οι HOLY MOSES δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ τυποποιημένα τραγούδια thrash, και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Γράφουμε τραγούδια που αρέσουν σε εμάς τους ίδιους και δεν συμβιβαζόμαστε όσον αφορά τις τάσεις και τις παραχωρήσεις σε λανθασμένες προσδοκίες. Δεν χρειάζεται να ικανοποιούμε τους πάντες, είμαστε το δικό μας brand, έχουμε τον δικό μας ήχο, ο οποίος περιλαμβάνει περιστασιακά περίεργα beat, τεχνικά απαιτητικά περάσματα και ασυνήθιστες δομές συγχορδιών, καθώς και ενδιαφέροντες στίχους που ασχολούνται με τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων και του μυαλού τους.»

Αφήστε μια απάντηση