Οι CASTRATOR κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Defiled In Oblivion» και μουσικό βίντεο για το «Tormented By Atrocities».

You are currently viewing Οι CASTRATOR κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Defiled In Oblivion» και μουσικό βίντεο για το «Tormented By Atrocities».

Το γυναικείο Death Metal συγκρότημα CASTRATOR, έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο για το νέο τους single «Tormented By Atrocities», σε σκηνοθεσία, παραγωγή και επιμέλεια της Carolina Pérez. Το βίντεο σηματοδότησε το τελευταίο single πριν την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της μπάντας «Defiled In Oblivion», στις 22 Ιουλίου μέσω της Dark Descent Records.

Με το «Defiled In Oblivion», η τετράδα από τη Νέα Υόρκη έχει τελειοποιήσει το μείγμα του άγριου old-school USDM σε απόλυτο βαθμό. Πιο ασυμβίβαστες και αδίστακτες από ποτέ, η μηδενική προσέγγιση των CASTRATOR σκίζει και κομματιάζει μέσα από εννέα υπνωτικά βίαια νέα κομμάτια (μαζί με μια διασκευή του «Countess Bathory» των VENOM) και κάνει το «Defiled In Oblivion» μια κυκλοφορία που πρέπει να υπολογίζεται. Boys club beware!

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Jon Zig

Οι CASTRATOR είναι μια διεθνής συνεργασία – γυναίκες από καθιερωμένες underground μπάντες από την Κολομβία, τη Φλόριντα, το Μεξικό, τη Μασαχουσέτη, τη Σουηδία και τη Νορβηγία – με έδρα τη Νέα Υόρκη που σχηματίστηκε το 2013 και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο EP, «No Victim», το 2015. Η θεματολογία του συγκροτήματος αφορά τον φεμινισμό, την καταπολέμηση του βιασμού και τον μισανδρισμό.

Λίστα κομματιών:

  1. Dawa of Yousafzai
  2. Tormented by Atrocities
  3. Befoul My Existence
  4. Inquisition Sins
  5. Voices of Evirato
  6. Forsaken and Deprived
  7. Sinister Mind
  8. Purge the Rotten (Ones)
  9. Tyrant’s Verdict
  10. Countess Bathory (Venom cover)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Tormented By Atrocities» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση