Οι BIO-CANCER αποκαλύπτουν το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ τους «Revengeance».

You are currently viewing Οι BIO-CANCER αποκαλύπτουν το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ τους «Revengeance».

Οι Έλληνες Extreme Metallers BIO-CANCER αποκαλύπτουν το εξώφυλλο για το επερχόμενο άλμπουμ τους «Revengeance», το οποίο δημιουργήθηκε από τον Dan Goldsworthy (γνωστό για τη δουλειά του με τους ABORTED, XENTRIX, SYLOSIS, ACCEPT και πολλούς άλλους). Το «Revengeance» πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μέσω της Hammerheart Records, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις!

Τη μίξη και το mastering του άλμπουμ ανέλαβε ο μάγος του ήχου Pete Rutcho (HAVOK, REVOCATION, PARKWAY DRIVE κ.α.). Ηχογραφήθηκε στα Pentagram Studios, με υπεύθυνο τον Γιώργο Εμμανουήλ (LUCIFER’S CHILD).

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Dan Goldsworthy

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο μας άλμπουμ και μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά από καθυστερήσεις και αναποδιές είμαστε περήφανοι που αποκαλύπτουμε το artwork του τρίτου μας άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μέσω της Hammerheart Records!

Το ‘Revengeance’ ετοιμάζεται να είναι ο πιο ολοκληρωμένος δίσκος μας μέχρι στιγμής και θα χρησιμεύσει ως εισαγωγή σε μια νέα εποχή της μπάντας – ελαφρώς διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε κάνει στο παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα διατηρώντας την ‘take no prisoners’ στάση και την ωμή επιθετικότητα που έκανε τους προηγούμενους δίσκους μας τόσο διασκεδαστικούς! Μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από over the top φωνητικά, ταχύτατους ρυθμούς και απειλητικά riffs!»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Citizen… Down!
  2. 44 Days in Hell
  3. Footprints on my Back
  4. Revengeance
  5. Dream Merchants
  6. Swiping Life Away
  7. Underdog (Against the Odds)
  8. Bludgeoning Skullcrushing Nightmare

Αφήστε μια απάντηση