Οι Black Metallers DEVISER αποκάλυψαν το νέο τους single «Death Is Life Eternal».

You are currently viewing Οι Black Metallers DEVISER αποκάλυψαν το νέο τους single «Death Is Life Eternal».

Οι Έλληνες Black Metallers DEVISER, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο τους single «Death Is Life Eternal». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Evil Summons Evil», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10Φεβρουαρίου μέσω της Hammerheart Records.

Μια κινηματογραφική παραγωγή σε σκηνοθεσία Χάρη Κουντούρη (SABATON, ROTTING CHRIST, MACHINE HEAD) γυρισμένη στα διάσημα στούντιο backline του Μάνου (MANOWAR, κ.λ.π.). Το σκοτάδι άρχισε να κατεβαίνει ξανά επικίνδυνα με ανίερες διαθέσεις και εφιαλτικές κολασμένες πορείες, περιμένοντας την αιώνια καταδίκη να κυκλώσει το φως. Το Κακό μας καλεί στις 10 Φεβρουαρίου μέσω της Hammerheart records με ένα άλμπουμ που θα αφήσει το στίγμα του στο είδος και θα διδάξει το σκοτάδι.

Μετά από 12 χρόνια αυτή είναι η θριαμβευτική επιστροφή του ελληνικού σκοταδιού! Οι οπαδοί των DEVISER σε όλο τον κόσμο που εξακολουθούν να θεωρούν τις πρώτες τους κυκλοφορίες ως κρυμμένα διαμάντια των συλλογών τους, βρίσκονται φέτος σε αναβρασμό περιμένοντας την πολυαναμενόμενη νέα ολοκληρωμένη κυκλοφορία, «Evil Summons Evil», την τελευταία δόση των Ελλήνων στη Black Metal σκηνή και ίσως το πιο σημαντικό άλμπουμ της καριέρας τους. Ένα άλμπουμ που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του στην παγκόσμια Metal κοινότητα.

Η παραγωγή έγινε από τον ταλαντούχο Psychon των SEPTICFLESH ο οποίος ανέλαβε επίσης τη μίξη και το mastering του άλμπουμ και η ηχογράφηση έγινε αποκλειστικά στην Soundabuseproductions στην Αθήνα. Οι DEVISER αποτελούν μια διαχρονική αξία στην ιστορία του ευρωπαϊκού Black Metal για τους γνώστες του είδους. Το κάλεσμα του κακού έρχεται να σκοτεινιάσει όλη τη γη αυτόν τον Φεβρουάριο!

Λίστα κομματιών:

  1. Death is Life Eternal
  2. Cold Comes the Night
  3. Absence of Heaven
  4. Tenebrae
  5. Of Magick
  6. Evoking the Moon Goddess
  7. Where Angels Fear to Tread
  8. Sky Burial
  9. Serpent God
  10. When the Lights went Out

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Death Is Life Eternal» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση