Νέο single για τους FROZEN SOUL με τίτλο «Arsenal Of War», με τη συμμετοχή του Reese Alavi των CREEPING DEATH.

You are currently viewing Νέο single για τους FROZEN SOUL με τίτλο «Arsenal Of War», με τη συμμετοχή του Reese Alavi των CREEPING DEATH.

Υπάρχει μια ψύχρα στον αέρα και είναι ευγενική προσφορά του παγωμένου Death Metal σχήματος, FROZEN SOUL. Η μπάντα – ο τραγουδιστής Chad Green, οι κιθαρίστες Michael Munday και Chris Bonner, η μπασίστρια Samantha Mobley και ο ντράμερ Matt Dennard – επιστρέφει και θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «Glacial Domination», στις 19 Μαΐου μέσω της Century Media. Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον τραγουδιστή/κιθαρίστα των TRIVIUM, Matthew Heafy και η συμπαραγωγή από τον Daniel Schmuck.

Η μπάντα μοιράστηκε ένα επίσημο βίντεο για το δεύτερο single, «Arsenal Of War», στο οποίο συμμετέχει ο Reese Alavi των CREEPING DEATH.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του James Bousema

Ο Chad Green σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Αυτό το τραγούδι είναι ξεχωριστό για μένα, καθώς αναφέρεται στον αδικοχαμένο αδελφό μου. Παίζαμε Everquest και όταν σταμάτησα, του έδωσα τον χαρακτήρα μου με το όνομα ‘Swiftarroww’. Έπαιζε Swift για 20 χρόνια μέχρι που πέθανε. Το τραγούδι αντικατοπτρίζει τη ζωή του, αναφερόμενος στο παιχνίδι και στο πώς δεν άφησε ποτέ το σκοτάδι να αλλάξει αυτό που ήταν. Έλαμπε φωτεινά και έκανε τους πάντες γύρω του να λάμπουν. Τώρα που έφυγε, μεταφέρουμε το φως του για να κρατήσουμε το σκοτάδι μακριά.»

Λίστα κομματιών:

 1. Invisible Tormentor
 2. Arsenal of War
 3. Death and Glory
 4. Morbid Effigy
 5. Annihilation
 6. Glacial Domination
 7. Frozen Soul
 8. Assimilator
 9. Best Served Cold
 10. Abominable
 11. Atomic Winter

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Arsenal Of War» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση