Οι ENEMY OF REALITY ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ «Where Truth May Lie»!

You are currently viewing Οι ENEMY OF REALITY ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ «Where Truth May Lie»!

Οι Έλληνες Symphonic Metallers ENEMY OF REALITY, θα κυκλοφορήσουν το τρίτο πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους με τίτλο «Where Truth May Lie», στις 24 Φεβρουαρίου από τη Vinyl Store. Η συνέχεια του άλμπουμ «Arahkne» που κυκλοφόρησε το 2016 είναι ένα ακόμα θεματικό άλμπουμ, αυτή τη φορά βασισμένο σε μια φανταστική ιστορία που εμπλέκει έναν ιερέα στην αρχαία Ελλάδα, ο οποίος προσπαθεί να βρει μια εξήγηση για κάποια τραγικά γεγονότα που κατέστρεψαν τη ζωή του, ενώ διάφορα μυθολογικά όντα του δάσους (γνωστά στην Ελληνική μυθολογία ως Σάτυροι) υποστηρίζουν ότι η μόνη αλήθεια κρύβεται στη μουσική, στο χορό, στο κρασί και στις ερωτικές περιπτύξεις.

Για άλλη μία φορά ο δίσκος διέπεται από μία ενιαία θεματική, μία άκρως σκοτεινή και ατμοσφαιρική ιστορία τρόμου, φόβου, πάθους, εκδίκησης και οδύνης, που εκτυλίσσεται στην αρχαία Ελλάδα. Εμφανής είναι όπως δηλώνει το ίδιο το συγκρότημα και η μουσική εξέλιξη, μιας που αυτή την φορά γίνεται έντονη χρήση παραδοσιακών οργάνων όπως η Κρητική λύρα και ο αυλός. Το νέο δισκογραφικό δημιούργημα των ENEMY OF REALITY, αναμένεται δίχως άλλο και πάλι ιδιαίτερα πνευματικό και βαθιά συναισθηματικό. Προπαραγγελίες του άλμπουμ μπορείτε να κάνετε εδώ!

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Thoth Graphics

Πριν μερικές ημέρες, το συγκρότημα μοιράστηκε μαζί μας το βίντεο κλιπ από το πρώτο single με τίτλο «Serenade Of Death», το οποίο αφηγείται την τραγική ιστορία κατά την οποία μία μάνα με την κόρη της χάνονται στις φλόγες της λατρείας. Οι προσευχές που ψελλίζουν γίνονται ο επικήδειος λόγος τους όταν η φωτιά από τα κεριά σφραγίζει τη μοίρα τους. Στάχτες και κάρβουνο είναι τα μοναδικά που έχουν απομείνει όταν ο τραγικός πατέρας, ο ιερέας, επιστρέφει. Πόσο ειρωνικό είναι ο Θεός που προσκυνάς να σου παίρνει τα πολυτιμότερα αγαθά! Μανιασμένα γέλια και κλάματα βγαίνουν από το στόμα του καθώς γονατίζει δίπλα στις στάχτες. Αυτή η πυρά έκαψε ότι είχε απομείνει από την πίστη του.

Το εξαιρετικό εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Thoth Graphics, η παραγωγή του album έγινε σε συνεργασία του Angelo Vafeiadis και του ίδιου του συγκροτήματος, ενώ η μίξη είναι του Μιχάλη Σκαράκη στα 133 Productions. Τέλος, το mastering έκανε ο Νάσος Νομικός στο Vu Productions Mastering Studio.

Λίστα κομματιών:

 1. Final Prayer
 2. Downfall
 3. At The Edge of Madness
 4. The Vineyard Song
 5. Serenade of Death
 6. Ever-lusting
 7. Tears of Echo
 8. Long-forgotten
 9. Deliverance
 10. Goat-legged Deceiver
 11. Baptised in Fire

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Serenade Of Death» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση