Οι DISLOYAL παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Betrayed Faith».

You are currently viewing Οι DISLOYAL παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Betrayed Faith».

Το πολωνικό Death Metal σχήμα DISLOYAL, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το νέο single, «Betrayed Faith». Το κομμάτι αυτό προσφέρει μια γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Divine Miasmata», που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου μέσω της Black Lion Records.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Αυτό είναι αφιερωμένο σε όλα τα θύματα βρεφών και εφήβων σεξουαλικής κακοποίησης από τα χέρια όλων των χριστιανικών εκκλησιών ή άλλων θρησκευτικών οργανώσεων και των ιερέων και των ακτιβιστών τους.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της NaphulaArt

Σηματοδοτώντας τη φυσική εξέλιξη της μπάντας, το «Divine Miasmata» είναι μια πρόταση που απλά δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πρόκειται εύκολα για τον πιο σύνθετο, πιασάρικο, ατμοσφαιρικό, groovy και σκοτεινό δίσκο της μπάντας μέχρι σήμερα. Συνδυάζοντας τη σκληρά δουλεμένη μουσική δεξιοτεχνία με την κορυφαία καλλιτεχνική φινέτσα, αυτή η κυκλοφορία θα γίνει σίγουρα ένα φωτεινό αστέρι στο στερέωμα του πολωνικού Death Metal.

Το «Divine Miasmata» ηχογραφήθηκε στο Monroe Sound Studio και η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Arkadiusz «Aro» Jablonski. Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Arkadiusz «Aro» Jablonski και τους DISLOYAL. Όλη η μουσική στο άλμπουμ γράφτηκε από τον Artyom Serdyuk, εκτός από το Intro, που συνέθεσε ο Konstantin Kolesnikov. Οι στίχοι γράφτηκαν από τον Wojciech Mytnik. Το κομμάτι του άλμπουμ “Ravens Of Starvation” βασίζεται σε ποίημα της Diana Suhova.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Divine Mismata
  2. Silent Revolution
  3. The Black Pope
  4. 1347-1352
  5. Stella Peccatorum
  6. Betrayed Faith
  7. Religion of Warfare
  8. Ravens of Starvation
  9. The Ascension of Abaddon

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Betrayed Faith» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση