Οι DARKEST HOUR αποκαλύπτουν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Perpetual | Terminal».

You are currently viewing Οι DARKEST HOUR αποκαλύπτουν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Perpetual | Terminal».

Το αμερικανικό κουιντέτο DARKEST HOUR – Mike Schleibaum (κιθάρα), John Henry 9vocals0, Aaron Deal (μπάσο), Travis Orbin (τύμπανα) και Nico Santora (κιθάρα) – ανακοίνωσε το δέκατο άλμπουμ του, «Perpetual | Terminal», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου 2024 μέσω της MNRK Heavy. Η μπάντα παρουσίασε το νέο της άλμπουμ, δίνοντας στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι.

«Αυτό είναι ένα ολόκληρο άλμπουμ των DARKEST HOUR σε ένα τραγούδι», λέει το συγκρότημα. «’Έμοιαζε ως το τέλειο άνοιγμα του άλμπουμ, τελικά έγινε το ομώνυμο κομμάτι και επομένως είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσουμε καθώς παρουσιάζουμε αυτό το νέο άλμπουμ στον κόσμο. Στιχουργικά, αγγίζει όλα τα θέματα του δίσκου – ένα άλμπουμ που επικεντρώνεται γύρω από τη δυαδικότητα της επιβίωσης και της αναγέννησης. Ή, θα μπορούσαμε να πούμε απλά, κάποια νέα μουσική από παλιούς φίλους που απλά δεν τα παρατάνε ποτέ.»

Οι DARKEST HOUR ξεκίνησαν την περιοδεία τους την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, μαζί με τους EXODUS, FIT FOR AN AUTOPSY και UNDEATH.

Λίστα τραγουδιών:

 1. When a Demon Defiles a Witch
 2. Forgiveness Is Weakness
 3. Brimstone
 4. Hickory Creek
 5. Black Bear
 6. Doom Woods
 7. I Will Find You
 8. A Bloodsoaked Symphony
 9. Anticure
 10. Lost Boy
 11. Orphan
 12. This Is Exile
 13. The Saw Is the Law

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Perpetual | Terminal» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση