Οι DÅÅTH κυκλοφορούν τη διασκευή του «Where The Slime Live» των MORBID ANGEL με τη συμμετοχή του Dave Davidson των REVOCATION!

You are currently viewing Οι DÅÅTH κυκλοφορούν τη διασκευή του «Where The Slime Live» των MORBID ANGEL με τη συμμετοχή του Dave Davidson των REVOCATION!

Οι DÅÅTH έδωσαν στη δημοσιότητα τη διασκευή του τραγουδιού των MORBID ANGEL, «Where The Slime Live», με τη συμμετοχή του Dave Davidson των REVOCATION! Η μίξη και το mastering του τραγουδιού έγιναν από τον Dave Otero και το εξώφυλλο από τον Ryan Wolanski.

Ο κιθαρίστας Eyal Levi, σχολιάζει: «Είναι αστείο να το λέω αυτό γιατί το ‘Where The Slime Live’ είναι ένα κλασικό κομμάτι, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο κόσμος δεν έχει δώσει στον Trey και τους συνεργάτες του το δικαίωμα που τους αναλογεί για τον τεράστιο αντίκτυπο που είχαν στην εξέλιξη του Μetal. Όχι ότι η δική μας εκδοχή αυτού του τραγουδιού θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά αν κάποιο τραγούδι των MORBID ANGEL αξίζει τη σύγχρονη επεξεργασία, είναι αυτό. Τα πάντα σε αυτό αντέχουν και με το παραπάνω και η προβολή του με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύει πραγματικά το πόσο μπροστά από την εποχή τους ήταν. Ελπίζω να σας αρέσει τόσο όσο άρεσε σε εμάς να μαθαίνουμε και να ερμηνεύουμε αυτό το εξαιρετικό τραγούδι!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Ryan Wolanski

Ο Dave Davidson πρόσθεσε: «Το ‘Where The Slime Live’ είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια των MORBID, οπότε χάρηκα που μου ζητήθηκε να παίξω ένα σόλο για αυτή τη φοβερή διασκευή. Ο Trey έχει ένα πολύ μοναδικό στυλ, οπότε ήταν μια ωραία πρόκληση να αξιοποιήσω το vibe του και να αφήσω τη λάβα να ρέει, να το πω έτσι. Ελπίζω να το λατρέψετε!»

«Ως οπαδός των DÅÅTH από τα πρωτότυπα demos του 2003, άρπαξα αμέσως την ευκαιρία να συνεργαστώ με το συγκρότημα δύο δεκαετίες αργότερα. Εκτέλεσαν τέλεια την ηχογράφηση του ‘Where the Slime Live’ και είμαι πραγματικά περήφανος για την τελική μίξη», σχολιάζει ο Dave Otero.

Μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή του «Where The Slime Live» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση