Οι CARNIFEX κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το «Lie To My Face» με τη συμμετοχή του Adam Warren των OCEANO.

You are currently viewing Οι CARNIFEX κυκλοφόρησαν μουσικό βίντεο για το «Lie To My Face» με τη συμμετοχή του Adam Warren των OCEANO.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Deathcore σχήμα CARNIFEX, ανακοίνωσε την επετειακή περιοδεία του για τα 15 χρόνια του «Dead In My Arms», μαζί με τους SPITE και OCEANO. Ποιος καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν την ανακοίνωση και την επέτειο από το να κυκλοφορήσουν την επαναηχογραφημένη εκδοχή για το κομμάτι «Lie To My Face» με τη συμμετοχή του Adam Warren των OCEANO.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου 2007

Ο Scott Ian Lewis σχολιάζει: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που γιορτάζουμε τα 15 χρόνια του ‘Dead In My Arms’ με μια ειδική έκδοση του ‘Lie To My Face’ με τη συμμετοχή του καλού μας φίλου Adam Warren των OCEANO. Αυτή η νέα έκδοση είναι ένα ευχαριστώ στους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο που μας κράτησαν ζωντανούς όλα αυτά τα χρόνια. Απολαύστε το τραγούδι, τα λέμε στην επετειακή περιοδεία για τα 15 χρόνια του ‘Dead In My Arms’!»

Dead In My Arms 15-year Αnniversary Τour

Στις 23 Σεπτεμβρίου, οι CARNIFEX θα ξεκινήσουν μια περιοδεία 32 ημερών στις ΗΠΑ με τους SPITE και OCEANO. Η περιοδεία θα κάνει στάσεις στο Denver, το Cleveland και το Richmond πριν ολοκληρωθεί στο The Glasshouse στην Pomona της Καλιφόρνια στις 26 Οκτωβρίου. Την περιοδεία θα ανοίξουν οι LEFT TO SUFFER και οι CROWN MEGENTAR.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Lie To My Face» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση