Οι BLIND GUARDIAN κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Violent Shadows».

You are currently viewing Οι BLIND GUARDIAN κυκλοφορούν μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Violent Shadows».

Οι Γερμανοί Power Metallers BLIND GUARDIAN, κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Violent Shadows». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «The God Machine», που θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast και συνοδεύεται από ένα performance βίντεο που αποτυπώνει εντυπωσιακά το χάρισμα της μπάντας στις ζωντανές εμφανίσεις, σε παραγωγή της Beastwood Films. Το «Violent Shadows» είναι μια επίθεση από thrashy riffs και ανελέητο drumming, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως ένα από τα πιο straight forward bangers του άλμπουμ.

Ο Hansi Kürsch σχολιάζει: « Ήδη από την WWW Virtual Wacken Performance μας, το ‘Violent Shadows’ έριξε μια τεράστια, υπερβολική σκιά στις προσδοκίες του ‘The God Machine’. Γνωρίζαμε αρκετά καλά τα αποτελέσματα που θα ανέπτυσσε το συγκεκριμένο κομμάτι. Το μήνυμα είναι αρκετά ξεκάθαρο κατά τη γνώμη μου: Είμαστε σε θέση να πάμε ευθεία μπροστά! Με την κυκλοφορία του single παίρνετε μια πολύ συνοπτική εντύπωση της ακρίβειας και της έντασης του άλμπουμ. Και κάτι ακόμα: Όποιος πιστεύει ότι η αναμονή για τα υπόλοιπα πέντε τραγούδια δεν αξίζει τον κόπο, κάνει εντελώς λάθος! Κάθε τραγούδι είναι ένα πυροτέχνημα και λάμπει ακόμα πιο έντονα στο πλαίσιο. Θυμηθείτε τα λόγια μου, απολαύστε το ‘Violent Shadows’ και προπαραγγείλτε το ‘The God Machine’.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Peter Mohrbacher

Το «The God Machine» σηματοδοτεί ένα ακόμα αποκορύφωμα στην εντυπωσιακή δισκογραφία των BLIND GUARDIAN, καθώς δεν προσπαθεί να προσποιηθεί ότι είναι ακόμα η δεκαετία του ’90, αλλά αντίθετα βασίζεται με επιτυχία στη μυϊκή μνήμη αυτής της περιόδου. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό, εθιστικό και εξαιρετικά ενορχηστρωμένο άλμπουμ στην παράδοση των δίσκων με τους οποίους οι BLIND GUARDIAN έφτασαν στα αστέρια στα 90’s. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για μια αναδρομή. Το The God Machine αντιπροσωπεύει την καρδιά και την ψυχή του διαχρονικού metal των BLIND GUARDIAN στο εδώ και τώρα, ενώνοντας τα μυστικά του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος των βάρδων σε ένα συνεπές, καλά μελετημένο αριστούργημα.

Λίστα κομματιών:

  1. Deliver Us from Evil
  2. Damnation
  3. Secrets of the American Gods
  4. Violent Shadows
  5. Life Beyond the Spheres
  6. Architects of Doom
  7. Let It Be No More
  8. Blood of the Elves
  9. Destiny

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Violent Shadows» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση