Οι Black Metallers DEMONCY κυκλοφόρησαν το νέο single «Cosmic Curse Invocation».

You are currently viewing Οι Black Metallers DEMONCY κυκλοφόρησαν το νέο single «Cosmic Curse Invocation».

Οι Αμερικάνοι πρωτοπόροι του Black Metal DEMONCY, έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single με τίτλο «Cosmic Curse Invocation», από το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ «Black Star Gnosis», το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου 2023 από την Dark Descent Records. Οι ηχογραφήση και η μίξη του «Black Star Gnosis» πραγματοποίηθηκαν από τον VJS στα Dirge Forge, ενώ το mastering από τον Jeremie Bezier στο Blackout Bruxhell. Υπεύθυνος για τη δημιουργία του εξώφυλλου είναι ο τραγουδιστής και αρχηγός των DEMONCY, Ixithra.

Έντεκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Enthroned Is the Nigh», το θρυλικό θηρίο των DEMONCY σηκώνει το άσχημο κεφάλι του για άλλη μια φορά – σε συνεργασία με την Dark Descent Records – και ίσως στο αποκορύφωμα των κακόβουλων δυνάμεών του. Με επικεφαλής τον επιφανή ιδρυτή Ixithra, το επερχόμενο πέμπτο άλμπουμ τους, είναι μια πραγματική απόδειξη της σταθερότητας και του οράματος στο όνομα του κακού.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Ixithra

Με το νέο δίσκο οι DEMONCY προσφέρουν τραγούδια που ηχητικά αγγίζουν το «Joined in Darkness», ένα άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε το 1999. Η πρωτόγονη παραγωγή γεμάτη reverb συμπληρώνει άψογα την τραγουδοποιία του απύθμενου σκοταδιού, με αποτέλεσμα ένα αμίμητο κολασμένο ηχοτοπίο μοναδικό μόνο για τους DEMONCY. Οι συντριπτικές συνθέσεις συνοδεύονται από μια επιβλητική υπόγεια συχνότητα μπάσου, καθώς και από τις μοναδικά τραχιές φωνητικές ερμηνείες της Ixithra – οι οποίες έχουν επίσης μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το δεύτερο άλμπουμ.

Έχοντας σχηματιστεί το 1989, οι DEMONCY συγκαταλέγονται ανάμεσα στις παλαιότερες εν ενεργεία αμερικανικές Black Metal μπάντες.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Across the Setian Planes
  2. Ipsissimus of Shadows
  3. Black Star Gnosis
  4. Cosmic Curse Invocation
  5. Syzygy of Unholy Trinity
  6. De Mysterium Noctis
  7. Performing the Ceremonies of Tragedy
  8. Cosmic Curse Expulsion
  9. Occultation of Typhon

Μπορείτε να ακούσετε το «Cosmic Curse Invocation» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση