Οι ATAVISTIA ανακοινώνουν το νέο τους EP «Inane Ducam (I Will Lead Into Nothingness)», που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

You are currently viewing Οι ATAVISTIA ανακοινώνουν το νέο τους EP «Inane Ducam (I Will Lead Into Nothingness)», που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Φρέσκοι από την πρόσφατη ευρωπαϊκή τους περιοδεία με τους SKÁLMÖLD και τους SEVEN SPIRES, οι Καναδοί Symphonic Black Metallers ATAVISTIA, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους EP «Inane Ducam» (μεταφράζεται ως «I Will Lead Into Nothingness») στις 19 Ιουλίου 2024. Για να γιορτάσει την ανακοίνωση το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το «Timeless Despair», το πρώτο single του επερχόμενου EP του

Με τον νέο κιθαρίστα Elia Baghbaniyan και τον μπασίστα/τραγουδιστή Spencer Budworth, το Inane Ducam επιδιώκει να εξερευνήσει διαφορετικά είδη και στυλ, διατηρώντας παράλληλα τον βασικό ήχο των ATAVISTIA.

Ο ιδρυτής της μπάντας Mattias Sippola σχολιάζει: «Το ‘Inane Ducam’ ήταν μια πειραματική διαδικασία σύνθεσης – χαμηλότερο tuning, το ντεμπούτο των σφοδρών χαμηλών growls του Spencer και tempos που έφτασαν κοντά στα 300BPM. Κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών του 2023, το Βανκούβερ βίωσε εξαιρετικά σκοτεινές, κρύες και ζοφερές μέρες, κάτι που αποτελεί αντίδοτο για τη δημιουργία μουσικής σαν αυτή.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Inane Ducam
  2. Timeless Despair
  3. Dark Isolation
  4. Unattained Creation
  5. The Void

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Timeless Despair» παρακάτω

Αφήστε μια απάντηση