Οι ASHEN κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Cursed Rebirth».

You are currently viewing Οι ASHEN κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Cursed Rebirth».

Οι Αυστραλοί Death Metallers ASHEN, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το «Cursed Rebirth», το τρίτο και τελευταίο single από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους «Ritual Οf Ash», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου μέσω της Bitter Loss Records.

Η μπάντα σχολιάζει: «Το τρίτο και τελευταίο single από το ‘Ritual of Ash’. Μαζί με τα ήδη κυκλοφορημένα κομμάτια ‘Ritual’ και ‘Gravemind’, το ‘Cursed Rebirth’ δίνει μια τέλεια επισκόπηση του τι να περιμένουμε από το πλήρες άλμπουμ. Σκοτεινό και λάγνο καθώς στρίβει το δρόμο του μέσα στο μυαλό σας και καταβροχθίζει την ψυχή σας, το καθαρτήριο σας περιμένει!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Γιάννη Νάκου (Remedy Art Design)

Το «Ritual Of Ash» είναι ο διάδοχος του 5-track mini LP «Godless Oath» του 2021 και περιλαμβάνει 10 κομμάτια από βάρβαρο και αδυσώπητο HM2 Death Metal. Επεκτείνοντας τον ήχο που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης κυκλοφορίας, ο επερχόμενος ολοκληρωμένος δίσκος της μπάντας είναι πιο σκοτεινός, βαρύτερος και πιο δυσοίωνος, διατηρώντας παράλληλα τον ξεχωριστό ήχο των ASHEN. Οι ASHEN έχουν φτιάξει ένα άλμπουμ με τεράστια λεπτομέρεια. Από την ίδια τη μουσική μέχρι την οπτική παρουσίαση, δεν έχει χαριστεί καμία λεπτομέρεια. Αυτό θα είναι σίγουρα το νέο σημείο αναφοράς στο αυστραλιανό underground!

Η μίξη και το mastering του «Ritual Οf Ash» έγιναν από τον Marko Tervonen (The Crown) στο Studio-MT στο Trollhättan της Σουηδίας. Το εντυπωσιακό εξώφυλλο του άλμπουμ σχεδιάστηκε από την Remedy Art Design.

Λίστα κομματιών:

  1. Ritual
  2. Deadsight  
  3. Harbinger  
  4. Threshold  
  5. Blood  
  6. Cursed Rebirth
  7. Embrace Existence  
  8. Gravemind
  9. Buried in Ice  
  10. Inhuman

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο για το «Cursed Rebirth» παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=SVqKkimJ8cs

Αφήστε μια απάντηση