Οι ARCH ENEMY ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Jeff Loomis και τον αντικαταστάτη του!

You are currently viewing Οι ARCH ENEMY ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Jeff Loomis και τον αντικαταστάτη του!

Οι ARCH ENEMY ανακοίνωσαν την αποχώρηση του κιθαρίστα Jeff Loomis μετά από σχεδόν 10 χρόνια αφού η συνεργασία του Loomis με τους Σουηδούς metallers ξεκίνησε το 2014.

Το συγκρότημα δημοσίευσε μία δήλωση στα social media στην οποία ο κιθαρίστας και συνθέτης Michael Amott χαρακτήρισε την αποχώρηση ως φιλική και ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Loomis, Joey Concepcion, πρώην μέλος των SANCTUARY και THE ABSENCE.

«Ήταν μεγάλη μας χαρά που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον Jeff για περίπου μία δεκαετία», έγραψε ο Amott. «Πραγματικά περάσαμε πολύ ωραία γυρ΄ίζοντας όλο τον κόσμο μαζί. ΄Ήμασταν φίλοι αρκετό καιρό πριν παίξουμε μαζί μουσική και παραμένουμε φίλοι ακόμα και τ΄ώρα».

«Σεβόμαστε το γεγονός ότι ο Jeff είναι πλέον σε ένα σημείο στη ζωή του που θέλει να αποχωρίσει από τους ARCH ENEMY και του ευχ΄όμαστε τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή και αυτή είναι μία από αυτές τις στιγμές όπου τα πράγματα έπρεπε να αλλάξουν λίγο για να προχωρήσει μπροστά με ικανοποιητικό τρόπο για όλους μας.

Μετά από όλα αυτά, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Joey Concepcion ως τον ΄νεο μας κιθαρίστα. Το ταλέντο του Joey είναι εξαιρετικό και ήδη έχει παίξει ως αντικαταστάτης του Jeff σε κάποια Ευρωπαϊκά φεστιβάλ το 2018».

Ο Loomis ξεκίνησε τη συνεργασία του με τους ARCH ENEMY σχεδόν μία δεκαετία πριν, λίγο μετά τη διάλυση των NEVERMORE, έχοντας παίξει μαζί τους για μία εικοσαετία. Έπαιξε στα δύο προηγούμενα άλμπουμ των ARCH ENEMY, στο «Will To Power» του 2017 και στο «Deceivers» του 2022.

Ο Loomis ανέφερε για την αποχώρησή του τα παρακάτω: «Ο χρόνος που πέρασα με τους ARCH ENEMY τελείωσε. Πέρασα εννιά υπέροχα χρόνια πα΄ιζοντας και περιοδεύοντας μαζί τους αλλά πλέον ήρθε η ώρα να αλλάξω κεφάλαιο στη ζωή μου».

«Εύχομαι στους Alissa, Michael, Sharlee και Daniel τα καλύτερα και τους θεωρώ φίλους για μια ζωή. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας που ήταν πάντα ευγενικοί μαζί μου. Η σκληρή τους δουλειά και η αφοσίωσή τους απέναντι στο συγκρότημα ήταν απίστευτη και δεν θα μπορούσαμε να ΄δίνουμε αυτά τα εξαιρετικά σόου χωρίς αυτούς.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά».

Αφήστε μια απάντηση