Οι AMORPHIS παρουσιάζουν live βίντεο του «Wrong Direction» από το επερχόμενο άλμπουμ «Queen Of Time (Live At Tavastia 2021)».

You are currently viewing Οι AMORPHIS παρουσιάζουν live βίντεο του «Wrong Direction» από το επερχόμενο άλμπουμ «Queen Of Time (Live At Tavastia 2021)».

Οι Φινλανδοί θρύλοι του Dark Metal AMORPHIS αποκαλύπτουν το δεύτερο ψηφιακό single από το επερχόμενο live άλμπουμ τους Queen «Of Time (Live At Tavastia 2021)», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, μέσω της Atomic Fire Records – πάνω στην ώρα για τον εορτασμό της «Halo European Tour 2023».

Ο κιθαρίστας Esa Holopainen σχολιάζει: «Γυρίσαμε ένα βίντεο για το τραγούδι, όταν κυκλοφόρησε αρχικά το άλμπουμ ‘Queen Of Time’. Ένα ενδιαφέρον ανέκδοτο είναι ότι ο Tomi Joutsen και ο Pekka Kainulainen (γνωστός και ως στιχουργός του συγκροτήματος) ταξίδεψαν και οι δύο στη νορβηγική Λαπωνία για να γυρίσουν τα πλάνα των τοπίων. Αλλά στο τέλος μπορούσες να δεις μόνο τον Pekka στο βίντεο. Ο καημένος ο Tomi έπρεπε να ταξιδέψει και να περάσει μερικές μέρες στη Νορβηγία για το τίποτα.

Το πολύ ωραίο βίντεο σκηνοθέτησε ο ντράμερ των SENTENCED Vesa Ranta, αλλά τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε και τη ζωντανή εκδοχή του κομματιού και ελπίζω να το απολαύσετε όσο κι εμείς.»

Το 2021, μια από τις χρονιές της πανδημίας του Covid-19, όταν ο κόσμος της μουσικής αναγκάστηκε να σταματήσει, οι AMORPHIS έδωσαν δύο streaming συναυλίες στο θρυλικό Tavastia Club στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Ο keyboardist των AMORPHIS Santeri «Sande» Kallio θυμάται: “Αρχικά πίστευα ότι θα έμοιαζε με ένα μακρύ soundcheck, αλλά αντίθετα έμοιαζε πολύ κοντά σε μια πραγματική συναυλία. Φυσικά, η μπάντα έπρεπε να πάρει την ενεργειακή ώθηση μόνο από το παίξιμο του άλλου και να βασιστεί στα συναισθήματα που φέρνουν τα τραγούδια. Προφανώς, υπήρχε μηδενική υποστήριξη ή ενεργειακή βοήθεια από την πλευρά του κοινού.

Όλοι μάλλον συμφωνούν ότι τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να παίζεις μπροστά σε ζωντανό κοινό, αλλά νομίζω ότι επιβιώσαμε εξαιρετικά καλά. Μια από τις καλές πλευρές ήταν ότι όλοι έπρεπε να επικεντρωθούν μόνο στη μουσική και να παίξουν 100%, έτσι ήταν απλά μια μοναδική ευκαιρία.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. The Bee
  2. Message in the Amber
  3. Daughter of Hate
  4. The Golden Elk
  5. Wrong Direction
  6. Heart of the Giant
  7. We Accursed
  8. Grain of Sand
  9. Amongst Stars
  10. Pyres on the Coast

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live βίντεο στίχων για το «Wrong Direction» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση