Οι AMKEN, SPEEDRUSH και SACRIFICIAL DEATH, μαζί για μια συναυλία στην Αθήνα!

You are currently viewing Οι AMKEN, SPEEDRUSH και SACRIFICIAL DEATH, μαζί για μια συναυλία στην Αθήνα!

AMKEN, SPEEDRUSH, SACRIFICIAL DEATH

Back to the Roots Thrash Annihilation

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 – AN Club (Σολωμού 13, Εξάρχεια)

Πόρτες: 20.30 – Προπώληση: 10 €, Ταμείο: 12 €

Τρείς ελληνικές Thrash Metal μπάντες, οι AMKEN, SPEEDRUSH και SACRIFICIAL DEATH, συναντιούνται το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024 στο AN Club στην Αθήνα για μια συναυλία.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργανώτριας εταιρείας:

Αν νομίζατε ότι η Ελλάδα παράγει μόνο καλό black, πού να ακούσετε το Thrash της…

Τρεις μπάντες σε διαφορετικά στάδια της καριέρας τους συναντιούνται στο υπόγειο που έδωσε σπίτι σε κάθε τι underground για ένα thrash party σαν αυτά που κάναμε παλιά.

Ντυθείτε άνετα, ετοιμάστε συκώτια και αρθρώσεις και ελάτε στο An για ένα βράδυ φιλικής, συναινετικής ανταλλαγής υγρών (ιδρώτα ντε), μπυροποσίας, crowd surfing και άφθονου headbanging καθώς με αυτά που γίνονται γύρω μας, μάλλον είναι λίγο ανάγκη να τα σπάσουμε.

3 μπάντες, 3 γενιές, 3 στυλ σε ένα αφιέρωμα για το τι εστί thrash. Κάποιοι το προτιμούν τευτονικό, άλλοι στη σπίντα και μερικοί… ανάμεικτο. Την πρώτη Παρασκευή του Μάρτη στο Αν θα τα τιμήσουμε όλα και σας θέλουμε δίπλα μας για μια νύχτα που θα μείνει στην ιστορία.

Ηλεκτρονική προπώληση μέσω του δικτύου της more.com: https://www.more.com/music/amken/speedrush/sacrificial-death/?fbclid=IwAR33fmRY-z1bCsmayS567EGLhp6nqCBocoonr6WsS_Six7a6bcUr–SbFN0

Φυσικά σημεία προπώλησης:
OLDSCHOOL (Σολωμού 13, Εξάρχεια)
MONSTERVILLE (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι)
NO REMORSE (Ακαδημίας 81, Αθήνα)

Αφήστε μια απάντηση