Αναβάλλεται η συναυλία των ROTTING CHRIST/MOONSPELL στην Αθήνα!!!!

You are currently viewing Αναβάλλεται η συναυλία των ROTTING CHRIST/MOONSPELL στην Αθήνα!!!!

H συναυλία των ROTTING CHRIST/MOONSPELL που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 13/11 στο Piraeus Academy, αναβάλλεται!!! Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των ROTTING CHRIST:

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ!
H live εμφάνιση των ROTTING CHRIST με special guests τους MOONSPELL, στηνΑθήνα είναι sold out. Όμως με αιτία τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο λιμάνι του Bari της Ιταλίας, τα συγκροτήματα είναι εγκλωβισμένα εκεί και δεν μπορούνε να μεταβούν εγκαίρως στην Ελλάδα για την συναυλία της Αθήνας. Για αυτό το λόγο η συναυλία της Αθήνας μετατίθεται για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2020 στο Piraeus Academy.

Επιπλέον οι ROTTING CHRIST όσο και οι MOONSPELL, αποφάσισαν να υπάρξει και νέα live εμφάνιση τους στην Αθήνα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Piraeus Academy. Σε αυτή την νέα συναυλία, οι MOONSPELL θα παίξουν κομματια από τους πρωτους 2 δισκους (Ireligious + Wolfheart) και οι ROTTING CHRIST αποκλειστικα από τους 3 πρωτους δισκους + demos)

O Σάκης Τόλης εκ μέρους των ROTTING CHRIST δήλωσε σχετικά: “Από τα βαθη της καρδιας μας ζηταμε συγγνωμη από το Ελληνικο κοινο για αυτην την ταλαιπωρεια. Καναμε οτιδηποτε ανθρωπινος δυνατο να μεταβουμε στην ωρα μας στο αυριανο γεγονος ,Δυστηχως δεν τα καταφεραμε! Ζηταμε την κατανοηση σας και λίγο υπομονή να κάνουν οι φίλοι μας και τον Γενάρη δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι καιρικές συνθήκες. Non Serviam”.
Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ PRINCIPAL CLUB ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Αφήστε μια απάντηση