Διαγωνισμός THE GALLERY: Murder In The Front Row (+ Memorain live) at Gimme Shelter (16/12/2019)

You are currently viewing Διαγωνισμός THE GALLERY: Murder In The Front Row (+ Memorain live) at Gimme Shelter  (16/12/2019)

Σας αρέσει το Thrash Metal; Σίγουρα! (αλλιώς δεν θα ήσασταν μέλη της παρέας μας). Σας αρέσει και το σινεμα; Ακόμη  καλύτερα… Θέλετε να τα συνδυάσετε, μαζί με ένα live των MEMORAIN και έπειτα θέαση της ταινίας «Murder In The Front Row»;;; Για να θυμούνται  οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν καινούργια πράγματα οι νεότεροι, το THE GALLERY Web Magazine κληρώνει 2 ΜΟΝΕΣ προσκλήσεις για όσους φίλους μας επιθυμούν να παρευρεθούν στο Gagarin εκείνη την βραδιά… Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου γίνεται η προβολή της ταινίας. Oι πόρτες ανοίγουν στις 20:30. Τα εισιτήρια (για όσους δεν κερδίσουν) κοστίζουν 10 ευρώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού THE GALLERY (info@thegallery.gr) βάζοντας ως τίτλο «Διαγωνισμός: Murder In The Front Row» και γράφοντας μέσα στο κείμενο (με αριθμητική σειρά) τις 3 αγαπημένες σας Thrash Metal μπάντες και το ονοματεπώνυμο σας (ή το όνομα σας όπως φαίνεται στο Facebook αν επιθυμείτε)!

Τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε εως την Κυριακή 15 Δεκεμβίου, στις 23.59 μ.μ.
Οι νικητές θα βγουν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 16/12 το πρωί.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές Fairplay και Gagarin 205 για την χορηγία των 2 προσκλήσεων.

Επίσημη ανακοίνωση διοργανωτών:

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 κυριαρχούσαν το Hard Rock και το MTV, και το L.A. ήταν το κέντρο του μουσικού σύμπαντος. Λίγο πιο βόρεια όμως, στο Bay Area της California, οι σκληροπυρηνικοί μεταλλάδες που έψαχναν κάτι διαφορετικό, έφτιαξαν έναν πολύ πιο «επικίνδυνο» ήχο, τον οποίο ονόμασαν Thrash.

Tη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στο ντοκιμαντέρ Murder In The Front Row, θα παρακολουθήσουμε την πορεία μιας μικρής τοπικής σκηνής προς την παγκόσμια καταξίωση.

Μέσα από συζητήσεις με τους Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Exodus, Testament, Death Angel, Possessed και όλους τους πρωτοπόρους του Βay Area Thrash Metal, παρακολουθούμε και διαπιστώνουμε πώς, μέσα από την «χέρι με χέρι» ανταλλαγή κασετών, demos και fanzines στα δισκάδικα και τα κλαμπ, ένας σκληρός πυρήνας μετατρέπεται σε μουσικό κίνημα. Οι αυθεντικές μαρτυρίες, οι συζητήσεις σε πρώτο πρόσωπο, το ιδιαίτερο animation και η φωτογραφία, συνθέτουν το σκηνικό μέσω του οποίου ο σκηνοθέτης Adam Dubin παρουσιάζει ένα κοινωνικό δοκίμιο για μια εποχή και μια ομάδα νεαρών μουσικών που, παίζοντας τη μουσική που γουστάρουν, δημιούργησαν έναν ιδιαίτερο ήχο ο οποίος εξελίχθηκε, γιγαντώθηκε και έφτασε να αφορά όλο τον υπόλοιπο πλανήτη.

Η.Π.Α., 2019 | 92’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Adam Dubin

Πρόγραμμα:

21:00 Memorain live
21:40 Πάνελ συζήτησης για την ταινία.
22:00 Προβολή: «Murder In The Front Row: Τhe San Francisco Bay Area Thrash Metal Story» (92’)

Σύνδεσμος εκδηλώσεως: Murder In The Front Row (+ Memorain live) at Gimme Shelter

Αφήστε μια απάντηση