Οι WOTHROSCH αποκαλύπτουν βίντεο για το τραγούδι «Tumor».

You are currently viewing Οι WOTHROSCH αποκαλύπτουν βίντεο για το τραγούδι «Tumor».

Η Ελληνική Blackened Death Metal κολεκτίβα WOTHROSCH, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το κομμάτι «Tumor», το οποίο προέρχεται από το τελευταίο τους άλμπουμ «Odium». Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ ανέλαβε ο καταξιωμένος Claudio Marino (SHINING, BEHEMOTH, TRIBULATION). Το «Odium» κυκλοφόρησε στις 13 Ιανουαρίου μέσω της Hammerheart Records.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το βίντεο: «Πνίξτε μας στον βόθρο της αποστροφής! Συνελήφθη στους υπονόμους της Αθήνας και επωάστηκε στα φρεάτια της Στοκχόλμης, το νεογέννητο οπτικό μας νόσημα για το ‘Tumor’, αναπαράγεται σήμερα.»

Λίγα λόγια σχετικά με το βίντεο από τον ίδιο τον σκηνοθέτη: «Όταν οι WOTHROSCH επέστρεψαν σε μένα ζητώντας μου ένα άλλο βίντεο, αυτή τη φορά με στίχους που περιλαμβάνουν έναν όγκο που καταβροχθίζει τον κόσμο, το μυαλό μου έπιασε αμέσως δουλειά. Ως έμπνευση μου ήρθε αμέσως στο μυαλό η ιαπωνική cult ταινία ‘Tetsuo’ και άλλες ταινίες body horror όπως οι πρώιμες του Cronenberg. ‘Ήταν ένα διασκεδαστικό γύρισμα αν και η μυρωδιά εξακολουθεί να με στοιχειώνει.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Seth Siro Anton

Αναδυόμενοι από τα υπόγεια της Αθήνας και εμπνευσμένοι από ακραία ηχητικά τοπία, οι WOTHROSCH έχουν ξεκινήσει μια πορεία για να δημιουργήσουν την πιο δυσοίωνη τέχνη τους, που εξερευνά τις πιο σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης κατάστασης.

Οι WOTHROSCH είναι μια νέα μπάντα από την πάντα δημιουργική ελληνική σκηνή και δημιούργησαν κάτι φρέσκο και καινούργιο, γεμάτο σκοτάδι, ένα άλμπουμ-τέρας που είναι μια ηχητική επίθεση που δεν έχετε ξανακούσει. Το εξώφυλλο και η ηχογράφηση συμβάλλουν έντονα σε μια συνολική συγκλονιστική εμπειρία κατά την ακρόαση του «Odium». Φανταστείτε την εμπειρία του ηχοτοπίου των SEPTICFLESH να συγκρούεται με τη φουριόζα των ANAAL NATHRAKH: έτσι ακούγονται οι WOTHROSCH.

Odium σημαίνει: «η κατάσταση ή το γεγονός να υφίστασαι μίσος και περιφρόνηση ως αποτέλεσμα μιας ποταπής πράξης ή μιας επιλήψιμης περίστασης!»

Οι WOTHROSCH δεν είναι ένα συγκρότημα. Είναι μια κολεκτίβα, ένα κίνημα. Είναι μια ιδέα, ένα δόγμα. Ανάμεσα στα αντίθετα, διασκεδάζουν. Ανάμεσα στις αντιθέσεις κατοικούν. Όπου όλα είναι ένα και ένα είναι όλα. Δεν είναι μια μπάντα. Είναι εσύ. Είναι οι WOTHROSCH. Καλώς ήρθατε στον κόσμο τους.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Child
  2. Tumor
  3. Disease
  4. Sinner
  5. Purge
  6. Odium
  7. Mass
  8. Reign

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Tumor» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση