Το νέο άλμπουμ των W.A.S.P. δεν θα κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι του 2024 σύμφωνα με τον Blackie Lawless.

You are currently viewing Το νέο άλμπουμ των W.A.S.P. δεν θα κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι του 2024 σύμφωνα με τον Blackie Lawless.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Blackie Lawless μίλησε για την εξέλιξη των ηχογραφήσεων για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος:

«Από τη στιγμή που ολοκληρώσαμε την αμερικάνικη περιοδεία μας (προηγούμενος Δεκέμβριος), μπήκαμε κατευθείαν στο στούντιο για να δουλέψουμε σκληρά ώστε να έχουμε έτοιμο το άλμπουμ αυτόν τον Αύγουστο αλλά απλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Νομίζω έχουμε ένα μεγάλο ψάρι στο αγκρίστρι μας και δεν θέλω να το αφήσω πριν να είναι απολύτως έτοιμο».

Μιλούσα με τον τύπο που θα μας κάνει τη μίξη και με ρώτησε πότε νομίζω ότι θα είναι έτοιμο. Του είπα ότι στην καλύτερη περίπτωση θα είμαστε έτοιμη την επόμενη άνοιξη. Έτσι αν αυτός ξεκινήσει να δουλεύει την άνοιξη, αυτό σημαίνει ότι το άλμπουμ θα είναι έτοιμο το νωρίτερο το επόμενο καλοκαίρι.»

Η τελευταία κυκλοφορία του συγκροτήματος ήταν το «Reldolized» (το soundtrack για το The Crimson Idol) το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018. Ήταν μια νέα εκδοχή του κλασικού άλμπουμ του 1992 «The Crimson Idol» που επανηψογραφήθηκε ώστε να συνοδεύσει την ομότιτλη ταινία. Η επανακυκλοφορία περιλαμβάνει και τέσσερα τραγούδια που δεν συμπεριλαμβάνονταν στο αρχικό άλμπουμ.

Η τελευταία στούντιο κυκλοφορία με εντελώς νέα τραγούδια ήταν το «Golgotha» (2015).

Τον περασμένο Απρίλιο, οι W.A.S.P. ανακοίνωσαν το βορειοαμερικάνικο σκέλος της περιοδείας τους σε 33 πόλεις που ξεκινάει στις 4 Αυγούστου στο San Luis Obispo της Καλιφόρνια και με στάσεις μεταξύ άλλων σε Βανκούβερ, Νεμπράσκα, Λος Αντζελες κτλ. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι ARMORED SAINT σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας.

Οι W.A.S.P. ολοκλήρωσαν το πρώτο σκέλος της περιοδείας τους με το sold out σόου στις 11 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες. Στο σετλιστ συμπεριλαμβάνονταν κλασικά τραγούδια όπως το «Animal (Fuck Like a Beast» που δεν είχε παιχτεί για πάνω από 15 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση