Οι VONAVIBE εμφανίζονται ζωντανά στην Αθήνα στις 2 Φεβρουαρίου 2024!

You are currently viewing Οι VONAVIBE εμφανίζονται ζωντανά στην Αθήνα στις 2 Φεβρουαρίου 2024!

VONAVIBE live in Athens
Special guest: Irene Ketikidi & Heavenblack
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2024 | AN CLUB (Σολωμού 13, Αθήνα)
Πόρτες: 20:00
Heavenblack : 21:00 – 21:40
Irene Ketikidi : 22:00 – 22:40
Vonavibe : 23:00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10€ – Ταμείο: 12€

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργανώτριας εταιρείας:

Οι VONAVIBE στο πρώτο τους live μετά από 4 χρόνια παρουσιάζουν το debut album τους, Bleed To Life στο An Club. Μαζί τους η καταιγιστική κιθαρίστρια Ειρήνη Κετικίδη και οι εκρηκτικοί Heavenblack.

Οι VONAVIBE ιδρύθηκαν το 2016 από τον Dyon (μπάσο, φωνητικά). Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η μπάντα ολοκλήρωσε το line up με τους John Tass (κιθάρα) και George Andrian (drums).
Κινούμενοι στα πλαίσια του heavy modern rock, έχουν κατακτήσει πολυάριθμα βραβεία, ένα εξ αυτών ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα από την Panik Records. Έχοντας στο ενεργητικό τους live εμφανίσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό οι Vonavibe μπήκαν στα μέσα του 2019 στο Red Toy Studio για να ηχογραφήσουν τον παρθενικό τους δίσκο ο οποίος ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2020.
Την παραγωγή και μίξη ανέλαβε ο Dyon ενώ το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στo SweetSpot Production Studio. Εν μέσω Covid και προσωπικών δυσκολιών αποφασίστηκε να καθυστερήσει η κυκλοφορία του δίσκου έως ότου οι συνθήκες επιτρέψουν την υποστήριξη του με live εμφανίσεις. Μετά από δύο E.P.s, κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2023 το debut album τους, Bleed To Life, σε συνεργασία με την Eclipse Records αποσπώντας μοναδικές κριτικές.

Αφήστε μια απάντηση