Οι VOMITORY απoκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «Raped, Strangled, Sodomized, Dead».

You are currently viewing Οι VOMITORY απoκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «Raped, Strangled, Sodomized, Dead».

Σε οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για το Death Metal το όνομα VOMITORY πρέπει να αναφερθεί. Μετά την ίδρυσή τους το 1989, μεταξύ 1996 και 2011 έβγαλαν οκτώ από τα πιο καταιγιστικά άλμπουμ που έχει αναδείξει το είδος, με το κουαρτέτο να χωρίζει τους δρόμους του το 2013. Ωστόσο, η απόσυρση της μπάντας αποδείχθηκε σύντομη, επιστρέφοντας στις σκηνές το 2019 για να γιορτάσουν την 30ή επέτειο τους και τώρα κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ μετά από δώδεκα χρόνια, με τίτλο «All Heads Are Gonna Roll». Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου μέσω της Metal Blade Records. Το συγκρότημα αποκάλυψε ένα επίσημο βίντεο για το «Raped, Strangled, Sodomized, Dead», το δεύτερο single του επερχόμενου άλμπουμ του, σε σκηνοθεσία του Marcus Svensson.

Διαθέτοντας τον κλασικό ήχο των VOMITORY με μερικές νέες ανατροπές, είναι ό,τι θα μπορούσαν να ελπίζουν οι οπαδοί τους, αφού η μπάντα πήρε το χρόνο της πριν δεσμευτεί σε αυτό αντί να βιαστεί. Ο ντράμερ Tobias Gustafsson εξηγεί: «Δεν αισθανόμασταν καμία πίεση, το θέμα ήταν μάλλον να πάρουμε μια απόφαση για το αν θα έπρεπε να συνεχίσουμε ως συγκρότημα, δηλαδή να κυκλοφορήσουμε νέο υλικό ή απλά να ξαναβάλουμε το συγκρότημα στον τάφο. Γράψαμε πρώτα μερικά τραγούδια απλά για πλάκα, για να δούμε αν το ‘είχαμε ακόμα’, πριν πάρουμε την τελική απόφαση να συνεχίσουμε και να κάνουμε ένα νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Γιάννη Νάκου (Remedy Art Design)

Το άλμπουμ είναι αυτοπαραγωγή και ηχογραφήθηκε στον χώρο πρόβας της μπάντας. Αντί να χρησιμοποιήσουν ένα επαγγελματικό στούντιο ηχογράφησης, η μπάντα επέλεξε ένα κινητό στήσιμο το οποίο επανδρώθηκε από τον Mats Lindström. Η επιλογή αυτής της οδού, σύμφωνα με το συγκρότημα, τους επέτρεψε να πάρουν το χρόνο τους με το νέο δίσκο.

Ο Gustafsson αναφέρθηκε επίσης στην προσέγγιση της μπάντας στο Death Metal 12 χρόνια αργότερα, λέγοντας: «Ένα πράγμα που κάναμε συγκεκριμένα ήταν να προσπαθήσουμε να χτίσουμε ξεχωριστά ρεφρέν στα τραγούδια, κάτι στο οποίο δεν είχαμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια νωρίτερα. Περάσαμε επίσης πολύ περισσότερο χρόνο δουλεύοντας με τις ενορχηστρώσεις των δεύτερων φωνητικών, κάτι που σίγουρα πιστεύουμε ότι απέδωσε πολύ καλά. Φέρνει κάτι νέο στον ήχο μας. Προσπαθήσαμε επίσης να γράψουμε πιο ξεκάθαρα riffs, όπως κάναμε στις αρχές της δεκαετίας του 2000.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. All Heads Are Gonna Roll
  2. Decrowned
  3. Ode to the Meat Saw
  4. The Deepest Tomb
  5. Piece by Stinking Piece
  6. Raped, Strangled, Sodomized, Dead
  7. Dead Man Stalking
  8. Disciples of the Damned
  9. Dead World
  10. Beg for Death

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Raped, Strangled, Sodomized, Dead» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση