Χριστουγεννιάτικο παζάρι δίσκων στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

You are currently viewing Χριστουγεννιάτικο παζάρι δίσκων στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, όλοι οι λάτρεις του βινυλίου έχουν ραντεβού με το αγαπημένο τους χόμπι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι δίσκων. Όπως κάθε χρόνο, εδώ και 20 χρόνια, θα υποδεχτεί τους επισκέπτες με μεγάλη ποικιλία βινυλίων όλων των ειδών. Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη. Ακολουθεί το δελτίο τύπου των διοργανωτών.

«Ανήκεις στην κατηγορία του παθιασμένου συλλέκτη; Λατρεύεις να ανακαλύπτεις παλιά συλλεκτικά βινύλια; Ψάχνεις κάποιο album για να συμπληρώσεις την δισκοθήκη σου; Τότε μην χάσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, το Παζάρι Δίσκων, στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης! Συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop parafernalia και, κυρίως, πολύ περισσότεροι δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, για τους ‘‘κολλημένους’’ με τη βελόνα του πικάπ, ως και cd, κασέτες, κοσμήματα και μπλουζάκια σε τιμές ευκαιρίας.
Στους συμμετέχοντες θα περιλαμβάνονται τόσο γνωστά δισκοπωλεία & record labels, όσο και ιδιώτες, που θα ‘‘απλώσουν’’ μπροστά σου βινύλια και cd από όλα τα μουσικά ρεύματα, όπως rock, pop, soul, heavy, stoner, punk, hip-hop, 60’s, 70’s, 80’s, surf και garage.

Το πιο παλιό εν ενεργεία Παζάρι Δίσκων της πόλης, σε περιμένει στο καθιερωμένο του Χριστουγεννιάτικο ραντεβού, σε ένα εορταστικό διήμερο για τους εραστές της μουσικής και τους λάτρεις των βινυλίων, όπου θα ακούσεις υπέροχες μουσικές, θα συναντήσεις φίλους και θα ανακαλύψεις πολύτιμους θησαυρούς για την δισκοθήκη σου!

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, η είσοδος στο κοινό θα επιτραπεί, από τις 14:00, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 17.12 από τις 11:00.

Τα φώτα στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από την Φωκίωνος Νέγρη 42.

Αυστηρά κατάλληλο για τους κολλημένους με τη βελόνα του πικάπ!

Let’s go Vinyl Lovers!»

Αφήστε μια απάντηση