Οι VEILE αποκαλύπτουν εντυπωσιακό βίντεο για το νέο τους single «The Abyss».

You are currently viewing Οι VEILE αποκαλύπτουν εντυπωσιακό βίντεο για το νέο τους single «The Abyss».

Το Blackened Horror σχήμα VEILE (με μέλη των MAYHEM και GOD DETHRONED), παρουσιάζει το επόμενο τρομακτικό του κεφάλαιο με τίτλο, «The Abyss». Το ολοκαίνουργιο single, με μίξη και mastering από τον Russ Russell, έρχεται με τη μορφή μιας υψηλής ποιότητας ταινίας τρόμου μικρού μήκους.

Παρακολουθήστε τρομακτικές ερμηνείες από την Alice Bizarre, τον Halo Haynes και άλλα ταλαντούχα πλάσματα, τις οποίες κατέγραψε η ομάδα Tank Space υπό τη δημιουργική επίβλεψη της τραγουδίστριας των VEILE, Anabelle.

Η Anabelle σχολιάζει σχετικά με το βίντεο: «Στο ‘The Abyss’, εμβαθύνουμε στον πραγματικό τρόμο: τι κρύβεται μέσα στο μυαλό του καθενός μας. Το πλάσμα που αλλάζει μορφή ενσαρκώνει ένα πλήθος φόβων και τραυμάτων, τραβώντας αδυσώπητα τον πρωταγωνιστή προς το χείλος του σκότους. Αυτή η ταινία μικρού μήκους είναι έργο αγάπης, μια καθαρτική έκφραση των εσωτερικών μου αγώνων και της δημιουργικής μου αφοσίωσης. Κάθε πλάνο είναι σχολαστικά σχεδιασμένο, κάθε καρέ φέρει την ουσία της ιστορίας και ένα κομμάτι της ψυχής μου. Αν και η αφήγηση είναι προσωπική, πιστεύω ότι είναι κάτι με το οποίο πολλοί από εμάς μπορούν να συντονιστούν, καθιστώντας την ταινία τόσο μια προσωπική όσο και μια κοινή οδύσσεια.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Costin Chioreanu

Οι VEILE κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, «The Ghost Sonata», το 2021. Αυτή η ανίερη τριάδα είναι γεμάτη από στοιχειωμένες ενορχηστρώσεις και αόρατα θεάματα πολυδιάστατων, μερικές φορές σχεδόν ψυχωτικών φωνητικών ξεσπασμάτων.

Η μπάντα είναι η δημιουργική διέξοδος του συνθέτη/κιθαρίστα Charles Edward Alexander Hedger (MAYHEM, R-KOMPLEX), του ντράμερ Frank Skillpero (GOD DETHRONED, THE MONOLITH DEATHCULT – {session}) και της τραγουδίστριας/πολυοργανίστριας/συνθέτριας Anabelle.

Χωρίς να συνδέονται με κάποιο από τα ονόματα που έχουν τα μέλη στο βιογραφικό τους, οι VEILE λειτουργούν ως μια DIY (do it yourself) οντότητα στο φάσμα του Black & Horror Metal. Λειτουργώντας ως ο δικός τους μάνατζερ & δισκογραφική εταιρεία, η μπάντα επιλέγει να κυκλοφορήσει τις πρώτες της επιθέσεις ανεξάρτητα, υπό τη σημαία της Spectre Of Darkness.

Οπαδέ του Blackened Horror Metal, οι VEILE σε εκλιπαρούν, , να μοιραστείς αυτή την προφητική ιστορία του σκότους με όποιον θα ήθελες να μείνει στοιχειωμένος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «The Abyss» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση