Οι BATTLESWORD κυκλοφόρησαν νέο βίντεο για το τραγούδι «Hound Οf Hades».

You are currently viewing Οι BATTLESWORD κυκλοφόρησαν νέο βίντεο για το τραγούδι «Hound Οf Hades».

Στις 16 Σεπτεμβρίου, το νέο άλμπουμ των BATTLESWORD «Towards The Unknown» κυκλοφόρησε μέσω της MDD Records και από τότε έχει λάβει αρκετές κορυφαίες βαθμολογίες στον παγκόσμιο εμπορικό τύπο και μεγάλο αριθμό αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Με το «Hound Of Hades», το κουιντέτο κυκλοφορεί τώρα ένα βίντεο στίχων για ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ, το οποίο, μετά το CD και την περιορισμένη έκδοση Alubox/DigiPak, θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε βινύλιο μέσω της DocGator. Όσοι αρέσκονται σε ένα μείγμα Melodic Death και σκανδιναβικού old school σίγουρα θα απολαύσουν το νέο βίντεο καθώς και ολόκληρο το άλμπουμ. Το «Towards The Unknown» περιέχει ως bonus τα τραγούδια από το maxi «The 13th Black Crusade» του 2008, remastered από τον Dan Swanö.

Με το «Towards The Unknown», οι Γερμανοί Melodic Death Metalλερσ BATTLESWORD επιστρέφουν με νέο υλικό στον εικοστό τρίτο χρόνο της ύπαρξής του και αποδεικνύουν ότι απέχει πολύ από το να είναι ξεπερασμένοι και σίγουρα δεν είναι διατεθειμένοι να σκεφτούν τη συνταξιοδότηση. Αντιθέτως – στο νέο υλικό το συμπυκνωμένο φορτίο εμπειρίας ξεσπά με τη μορφή ενός ενεργητικού οδοστρωτήρα που απειλεί να θάψει τα πάντα στο πέρασμά του.

Με το χαρακτηριστικό μείγμα Melodic Death και σκανδιναβικού old school, η μπάντα καταφέρνει να γράφει τραγούδια που έχουν κλασικές δυνατότητες από το πρώτο κιόλας riff, φαινομενικά αβίαστα ακόμα και στο 2022.

Λίστα κομματιών:

  1. Departure
  2. The Awakening
  3. To Become the Wolf
  4. Terra Combusta
  5. The Shores of I
  6. Hounds of Hades
  7. Backstabber
  8. There Will Be Blood
  9. Fire and Storm
  10. The 13th Black Crusade

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Hound Οf Hades» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση