Οι UDÅNDE κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «I’m Not A Pessimist, I’m A Realist».

You are currently viewing Οι UDÅNDE κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «I’m Not A Pessimist, I’m A Realist».

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ «Life Of A Purist», το Δανέζικο Black Metal solo project UDÅNDE, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο του, με τίτλο «Slow Death – A Celebration of Self-Hatred», στις 2 Δεκεμβρίου μέσω της Vendetta Records. Με ιδρυτή και επικεφαλής τον Rasmus Ejlersen, ο οποίος πλέον ζει στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, το «Slow Death – A Celebration of Self-Hatred» προσφέρει έξι βαθιά συνδεδεμένα τραγούδια, γεμάτα με τη ζοφερή και μαγευτική Black Metal ατμόσφαιρα της μπάντας. Θεματικά, το άλμπουμ αυτό είναι το προσωπικό ταξίδι του Rasmus Ejlersen, «ένα χρονολόγιο (2009 – 2022) προσωπικών, βαθιών εμπειριών με κρίσεις άγχους, κατάθλιψη και αντικαταθλιπτική φαρμακευτική αγωγή.»

«Κάθε τραγούδι απεικονίζει συγκεκριμένες χρονικές περιόδους της ύπαρξής μου οι οποίες ήταν σημαντικές για τους προηγούμενους εσωτερικούς μου αγώνες», σχολιάζει ο Rasmus.

Για την υποστήριξη του νέου άλμπουμ, οι UDÅNDE έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «I’m Not A Pessimist, I’m A Realist», σε σκηνοθεσία του Kasper Juhl.

Ο Rasmus σχολιάζει σχετικά με το βίντεο: «Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από την πρώτη μου εμπειρία με τα αντικαταθλιπτικά, όταν πήγα σε έναν νέο γενικό γιατρό στη Δανία για να ζητήσω παραπεμπτικό για ψυχολόγο.

Η συνομιλία διήρκεσε λιγότερο από 10 λεπτά και κατέληξε σε μια διεύθυνση για έναν τοπικό ψυχολόγο και ένα κουτί αντικαταθλιπτικών για να το παραλάβω από το φαρμακείο. Άφησε μια εντύπωση δυσπιστίας όχι μόνο ως προς τον γενικό ιατρό, αλλά και ως προς το σύστημα, ότι όλη η ψυχολογική εργασία που απαιτείται για τη συνταγογράφηση αντικαταθλιπτικών διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά.

Η πλασματική πρόταση ‘Πάρτε αυτά και φύγετε, και γίνετε ευτυχισμένοι όπως όλοι οι άλλοι!’, δεν φαινόταν τόσο εξωπραγματική. Τελικά, δεν τα πήρα.»

Η μίξη και το mastering του «Slow Death – A Celebration of Self-Hatred» έγιναν από τον Patrick McDowall (Spectral Wound) στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Λίστα κομματιών:

  1. I’m Not a Pessimist, I’m a Realist
  2. Who Got Diagnosed Years Later
  3. and Denied All Sense and Reason
  4. I Mean, Who am I to Blackout?
  5. We Should Welcome the Suffering,
  6. Remember Not to Praise the False King

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «I’m Not A Pessimist, I’m A Realist» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση