Οι DARKANE κυκλοφορούν νέο βίντεο για το «Convicted»!

You are currently viewing Οι DARKANE κυκλοφορούν νέο βίντεο για το «Convicted»!

Οι Σουηδοί Extreme Metallers DARKANE, κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο για το τραγούδι «Convicted», από το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Rusted Angel», που κυκλοφόρησε αρχικά το 1999, για να γιορτάσουν την επανακυκλοφορία του την Παρασκευή, 15 Απριλίου.

Το νέο βίντεο κλιπ, γυρίστηκε από τον Philipp Koch το 2014 στο Bibelot Poppodium στο Dordrecht της Ολλανδίας.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Chad Michael Ward

Το «Rusted Angel» που κυκλοφόρησε το 1999, εισήγαγε την underground metal κοινότητα στους DARKANE και το Melodic Death τους αναμεμειγμένο με μια γενναία δόση Thrash.

Η ταχύτητα είναι το βασικό συστατικό στην επίθεση αυτού του γκρουπ, και γενικά τη χρησιμοποιούν με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αν ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα ιλιγγιώδες συναίσθημα μέσα στα κεφάλια των ανυποψίαστων ακροατών, τότε το «Rusted Angel» δεν μπορεί παρά να είναι μια συντριπτική επιτυχία για τους DARKANE.

Σε άλλα νέα, στα τέλη του περασμένου μήνα, οι DARKANE ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο νέο τους album «Inhuman Spirits» στις 24 Ιουνίου, μέσω της Massacre Records.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mathias Blom / The Happy Creative

Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Lawrence Mackrory στα Rorysound Studios, και είναι γεμάτο με έντονο, βίαιο, groovy και πιασάρικο Melodic Death/Thrash Metal! Το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον Mathias Blom / The Happy Creative.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Convicted» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση