Διαγωνισμός KARMA VIOLENS στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε 3 μπλούζες «Legacy» και 3 CDs απο τα άλμπουμ της μπάντας!!

You are currently viewing Διαγωνισμός KARMA VIOLENS στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε 3 μπλούζες «Legacy» και 3 CDs απο τα άλμπουμ της μπάντας!!

Με αφορμή το πρόσφατο νέο single των KARMA VIOLENS με τίτλο «Legacy», το THE GALLERY σε συνεργασία με το Αθηναϊκό συγκρότημα διοργανώνει ένα πολύ δυνατό διαγωνισμό με σημαντικά έπαθλα για όσους λάβουν μέρος! Πιο συγκεκριμένα, κληρώνουμε 3 μπλούζες «Legacy» και 3 CDs (ένα «Dormancy», ένα  «Skin of existence» και ένα  «Serpent God») για 3 τυχερούς που θα λάβουν μπλούζα & CD μαζί!

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:


 A) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook το post του διαγωνισμού ΕΔΩ μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook.


B) LIKE στην σελίδα των KARMA VIOLENS στο Facebook.

|Γ) Mention-tag στον τομέα σχολιών του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook ΕΔΩ τον φίλο/η που θα του προτείνετε να ακούσει το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας,

Ο διαγωνισμός λήγει το Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 14:00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα το απόγευμα. σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να την δείτε ζωντανά! Καλή τύχη σε όλους!

Υγ. Ακούστε το νέο τραγούδι «Legacy» των KARMA VIOLENS στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση