Διαγωνισμός THE GALLERY – Chania Rock Festival: Κερδίστε ΕΝΑ εισιτήριο για την Μέταλ ημέρα του Chania Rock Festival στις 29 Ιουλίου 2023!

You are currently viewing Διαγωνισμός THE GALLERY – Chania Rock Festival: Κερδίστε ΕΝΑ εισιτήριο για την Μέταλ ημέρα του Chania Rock Festival στις 29 Ιουλίου 2023!

Εν όψη του επερχόμενου Chania Rock Festival στις 29 και 30 Ιουλίου 2023 στην πανέμορφη πόλη των Χανιών, το The Gallery: Metal Web Magazine σε συνεργασία με τους διοργανωτές του φεστιβάλ κάνουν δώρο ένα εισιτήριο για την αμιγώς Μέταλ ημέρα στις 29 Ιουλίου, με τους Paradise Lost, Geoff Tate (ex-Queensryche), Sakis Tolis, Prince Of Lilies, και Passengers Ιn Panic να υπόσχονται μια γερή μεταλλική δόση! Η επόμενη ημέρα στις 30 Ιουλίου κινείται σε Ροκ ρυθμούς, παρα ταύτα οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι αρκούντως αξιόλογοι, με τους Παύλο Παυλίδη και τα Κίτρινα Ποδήλατα να κλέβουν την παράσταση!

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

A) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook το post του διαγωνισμού μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook

Β) LIKE και FOLLOW την σελίδα του Chania Rock Festival

Γ) Mention-tag στον τομέα σχολιών του σχετικού post του διαγωνισμού μας (στην σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine), τον φίλο/η που πιστεύετε οτι πρέπει να έρθει μαζί σας στο συγκεκριμένο φεστιβάλ .

Ο διαγωνισμός λήγει το Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 20:00 το βράδυ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, έως το μεσημέρι σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να την δείτε ζωντανά!

Ο τυχερός/η θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook. O νικητής θα παραλάβει την πρόσκληση από το ταμείο, την ημέρα της συναυλίας, με την επίδειξη της ταυτότητάς του.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την 1η-Μέταλ ημέρα του φεστιβάλ ΕΔΩ.
Όσοι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε εισιτήρια για το Chania Rock Festival, μπορείτε να το πράξετε ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση