Διαγωνισμός GHOST στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΕΝΑ Βινύλιο & ΕΝΑ cd του πρόσφατου EP των GHOST «Phantomime»!

You are currently viewing Διαγωνισμός GHOST στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΕΝΑ Βινύλιο & ΕΝΑ cd του πρόσφατου EP των GHOST «Phantomime»!

Εν όψη της επερχόμενης συναυλίας των GHOST στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου 2023 μαζί με τους CANDLEMASS, ROTTING CHRIST και TYPHUS, το The Gallery: Metal Web Magazine πραγματοποιεί διαγωνισμό με δώρο ΕΝΑ Βινύλιο & ΕΝΑ cd του πρόσφατου EP των Ghost «Phantomime»!!!!

Για να μπείτε στην κλήρωση έχετε να κάνετε τα ακόλουθα:

A) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook το post του διαγωνισμού ΕΔΩ ή μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook.
Β) LIKE στην σελίδα του AthensRocks στο Facebook!
Γ) Mention-tag τον φίλο/η που πιστεύετε οτι πρέπει να έρθει στο live μαζί σας, στον τομέα σχολιών του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook, δηλαδή ΕΔΩ.

Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 14:00 η ώρα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, νωρίς το απόγευμα, live μέσα στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας ώστε να την δείτε ζωντανά!

Ο τυχερός/η θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook. Oι νικητές θα μπορούν παραλάβουν το δώρο τους από το ταμείο την ημέρα της συναυλίας, με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικό εισιτήριο για την συγκεκριμένη συναυλία ΕΔΩ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε την Minos EMI και την High Priority Promotions για την ευγενική χορηγία των δώρων του διαγωνισμού μας.

Αφήστε μια απάντηση