Οι SYLOSIS κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «A Sign Of Things To Come».

You are currently viewing Οι SYLOSIS κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «A Sign Of Things To Come».

Οι πρωτοπόροι του βρετανικού Modern Metal SYLOSIS, έδωσαν στη δημοσιότητα το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους, «A Sign Of Things To Come». Το νέο τραγούδι μιλάει από τη θέση του Josh Middleton ως νέου πατέρα και τους φόβους του για τον κόσμο που θα κληρονομήσουν μια μέρα τα παιδιά του.

Ο Josh σχολιάζει: «Το ‘A Sign Of Things To Come’ είναι μια δήλωση αποτροπιασμού προς τον σύγχρονο κόσμο. Πρόκειται για την αγωνία για το τι επιφυλάσσει το μέλλον και το αίσθημα της διαίρεσης σε μια κοινωνία όπου όλοι είναι αντιμέτωποι μεταξύ τους. Αυτό ήταν το τελευταίο τραγούδι που γράφτηκε για το άλμπουμ. Γρήγορα έγινε φανερό ότι αυτό θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και πιο εμβληματικά τραγούδια του δίσκου.»

Ο Middleton ανακοίνωσε πρόσφατα τη μόνιμη επιστροφή του στους SYLOSIS με το νέο τους δίσκο, «A Sign Of Things To Come», που θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Records. Σε παραγωγή του Josh Middleton, σε συνεργασία με τον θρυλικό παραγωγό Scott Atkins, ο νέος δίσκος προκάλεσε τους SYLOSIS να εισέλθουν σε ολοκαίνουργια μονοπάτια.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επέτρεψα στον εαυτό μου να μου κάνουν παραγωγή – δέχτηκα σκληρή κριτική και πίεσα τον εαυτό μου να δώσει την καλύτερη φωνητική απόδοση της καριέρας μου. Είμαι μεγάλος οπαδός των προοδευτικών και μακροσκελών άλμπουμ, αλλά ήμουν ανελέητος με τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα του δίσκου!», δηλώνει ο Josh.

Λίστα κομματιών:

  1. Deadwood
  2. A Sign of Things to Come
  3. Pariahs
  4. Poison for the Lost
  5. Descent
  6. Absent
  7. Eye for an Eye
  8. Judas
  9. Thorns
  10. A Godless Throne

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «A Sign Of Things To Come» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση