Οι SYLOSIS κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «A Sign Of Things To Come» & βίντεο για το τραγούδι «Descent».

You are currently viewing Οι SYLOSIS κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «A Sign Of Things To Come» & βίντεο για το τραγούδι «Descent».

Οι πρωτοπόροι του βρετανικού Modern Metal SYLOSIS, κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «A Sign of Things To Come»μέσω της Nuclear Blast Records. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Descent».

Ο Josh Middleton σχολιάζει: «Επιτέλους ήρθε η μέρα! Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε, ότι το νέο μας άλμπουμ ‘A Sign Of Things To Come’ κυκλοφορεί ΤΩΡΑ! Ευχαριστούμε τους καταπληκτικούς οπαδούς μας που υποστηρίζουν τους SYLOSIS και μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά. Αυτό το άλμπουμ είναι για εσάς! Αισθανόμαστε ότι είναι η καλύτερη και πιο ποικιλόμορφη μουσική μας μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα είναι και ο μικρότερος δίσκος μας μέχρι τώρα!»

Σε παραγωγή του Josh Middleton, σε συνεργασία με τον θρυλικό παραγωγό Scott Atkins, ο νέος δίσκος προκάλεσε τους SYLOSIS να εισέλθουν σε ολοκαίνουργια μονοπάτια.

Ο Middleton δηλώνει: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που επέτρεψα στον εαυτό μου να μου κάνουν παραγωγή – δέχτηκα σκληρή κριτική και πίεσα τον εαυτό μου να δώσει την καλύτερη φωνητική απόδοση της καριέρας μου. Είμαι μεγάλος οπαδός των προοδευτικών και μακροσκελών άλμπουμ, αλλά ήμουν ανελέητος με τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα του δίσκου!»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Deadwood
  2. A Sign of Things to Come
  3. Pariahs
  4. Poison for the Lost
  5. Descent
  6. Absent
  7. Eye for an Eye
  8. Judas
  9. Thorns
  10. A Godless Throne

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Descent» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση