Οι SHORES OF NULL κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Destination Woe».

You are currently viewing Οι SHORES OF NULL κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Destination Woe».

Το ιταλικό Doom Metal σχήμα SHORES OF NULL, αποκάλυψε ένα επίσημο βίντεο για το νέο του single «Destination Woe». Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «The Loss Of Beauty», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου μέσω της Spikerot Records.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Αυτό είναι το εναρκτήριο κομμάτι του νέου μας άλμπουμ ‘The Loss Of Beauty’, αν δεν υπολογίσουμε την instrumental εισαγωγή. Οι στίχοι αντλούν έμπνευση από την αισθητική του Wabi-Sabi, η οποία στην ιαπωνική κουλτούρα συνίσταται στην εκτίμηση όλων όσων είναι ατελή, ελλιπή, παροδικά. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε ολόκληρο το άλμπουμ. Η ομορφιά μπορεί επίσης να είναι άυλη, όπως μπορεί να είναι μια παιδική ανάμνηση ή ένα ευχάριστο επεισόδιο στη ζωή μας που δεν θα επιστρέψει ποτέ, δίνοντάς μας έτσι ένα αίσθημα μελαγχολίας. Τίποτα δεν είναι για πάντα και πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλα φτάνουν στο τέλος τους, από αυτή την άποψη ό,τι είναι εφήμερο γίνεται ακόμα πιο όμορφο.»

Το εξώφυλο είναι δημιουργία της Sabrina Caramanico

Το «The Loss Of Beauty» είναι το τέταρτο άλμπουμ των SHORES OF NULL και ακολουθεί το περίφημο «Beyond The Shores (On Death And Dying)», το οποίο ομόφωνα θεωρείται από οπαδούς και κριτικούς ως ένα από τα Doom Metal διαμάντια των τελευταίων ετών. Και τα δύο άλμπουμ ηχογραφήθηκαν μεταξύ του 2019 και των αρχών του 2020, και παρόλο που το «The Loss Of Beauty» είχε αρχικά σχεδιαστεί ως το τρίτο άλμπουμ της μπάντας, το «Beyond The Shores» πήρε τη θέση του, καθώς αντικατόπτριζε καλύτερα το doom and gloom συναίσθημα του «annus horribilis» 2020.

Σε 11 κομμάτια (συν δύο bonus tracks), οι SHORES OF NULL βυθίζουν για άλλη μια φορά τους ακροατές με θυελλώδη και ταραχώδη riffs. Η μπάντα συνεχίζει να ακονίζει τον ήχο της και να ανεβάζει το Melancholic Dark Metal της σε νέα ύψη, καταφέρνοντας να κυριαρχήσει σε μια ανάμεικτη παλέτα ειδών με έμφυτη οξύτητα. Οι στίχοι γιορτάζουν την ομορφιά στην ατέλεια και την παροδικότητα και έχουν σκοπό να αποτελέσουν μια πρόσκληση να αναζητήσουμε την ομορφιά στα μικρά πράγματα, ειδικά σε αυτά που είναι απρόσμενα και εφήμερα.

Το «The Loss Of Beauty» είναι σκοτεινό και βαρύ, χρωματισμένο με συναισθήματα απόγνωσης και μελαγχολίας. Ένα άλμπουμ που δεν πρέπει να χάσετε και συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όλους τους οπαδούς των AMORPHIS, ENSLAVED και PARADISE LOST.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε από τον Marco «Cinghio» Mastrobuono στο Kick Recording Studio (HOUR OF PENANCE, INNO, FLESHGOD APOCALYPSE). Το εξώφυλλο φιλοτεχνήθηκε από την Sabrina Caramanico.

Λίστα κομματιών:

 1. Transitory (instrumental)
 2. Destination Woe
 3. The Last Flower
 4. Darkness Won’t Take Me
 5. Nothing Left to Burn
 6. Old Scars
 7. The First Son (instrumental)
 8. A Nature in Disguise
 9. My Darkest Years
 10. Fading as One
 11. A New Death Is Born
 12. Underwater Oddity
 13. Blazing Sunlight

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Destination Woe» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση