Οι TYR κυκλοφορούν βίντεο για το τραγούδι «Hammered» από το επερχόμενο άλμπουμ τους – ανακοίνωσαν περιοδεία στη Βόρεια Αμερική.

You are currently viewing Οι TYR κυκλοφορούν βίντεο για το τραγούδι «Hammered» από το επερχόμενο άλμπουμ τους –  ανακοίνωσαν περιοδεία στη Βόρεια Αμερική.

Οι Viking Metallers TYR απο τις Νήσους Φερόε, κυκλοφόρησαν νέο single με τίτλο «Hammered» μαζί με το αντίστοιχο βίντεό του στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube. Το τραγούδι είναι από το ένατο ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «Battle Ballads», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου 2024 σε CD, ψηφιακές μορφές και βινύλιο, μέσω της Metal Blade Records.

Με το «Battle Ballads», οι TYR δημιούργησαν ένα άλμπουμ που παραμένει πιστό στο Viking metal ήχο τους, ενώ πειραματίζεται με νέα στυλ συνθέσεων και μουσικών τεχνικών.

Ο ιδρυτής και frontman των TYR, Heri Joensen, δήλωσε:

«Αποφασίσαμε συνειδητά να κάνουμε ένα πιο άμεσο άλμπουμ με τραγούδια που είναι πιο εύκολο για τους ακροατές να τα ακούσουν εν συγκρίσει με το τελευταίο μας άλμπουμ, ή ίσως ακόμη και στο άλμπουμ μας «Ragnarok» του 2006, που ήταν πολύ προοδευτικό. Στο «Battle Ballads», υπάρχουν προοδευτικά στοιχεία, αλλά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα τραγούδια βασισμένα σε μία ή δύο μουσικές ιδέες το καθένα και να δουλέψουμε τα πάντα από εκεί. Έτσι, κατά κάποιο τρόπο, είναι πιο συνοπτικό από το τελευταίο μας άλμπουμ, αλλά είναι πιο επικό λόγω των συμφωνικών στοιχείων».

Το νέο άλμπουμ των TYR, «Battle Ballads», διαθέτει πλήρη ενορχήστρωση σε όλα τα νέα τραγούδια, δημιουργώντας έναν πιο επικό ήχο. Το εξίσου εντυπωσιακό artwork του άλμπουμ, είναι απο τον Gyula Havancsak.

Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: metalblade.com/tyr

Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του «Battle Ballads», οι TYR θα ξεκινήσουν μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική αυτή την άνοιξη του 2024, με την υποστήριξη των TROLLFEST, ÆTHER REALM και THE DREAD CREW OF ODDWOOD. Αυτή θα είναι η πρώτη περιοδεία των TYR στη Βόρεια Αμερική από το 2019.

Τα εισιτήρια πωλούνται τώρα στη διεύθυνση: metalblade.com/tyr

Δείτε όλες τις επιβεβαιωμένες ημερομηνίες παρακάτω:

Μπορείτε να ακούσετε το νέο single των TYR «Hammered» στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=cU9SdK6v9w4&ab_channel=MetalBladeRecords

Αφήστε μια απάντηση