Οι Ιάπωνες Symphonic Melodic Death Metallers SERENITY IN MURDER παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Matrix».

You are currently viewing Οι Ιάπωνες Symphonic Melodic Death Metallers SERENITY IN MURDER παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Matrix».

Το Ιαπωνικό Symphonic Melodic Death Metal σχήμα SERENITY IN MURDER, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο του single «Matrix», το οποίο κυκλοφόρησε μέσω της Apostasy Records.

Το πενταμελές σχήμα με έδρα το Τόκιο, οραματίζεται τον κόσμο σαν ένα matrix όπου οι σταγόνες από τα σύννεφα και τα δάκρυα της θλίψης μας προέρχονται από την ίδια πηγή και όπου όλοι είμαστε σα νυχτοπεταλούδες που παλεύουν με την έλξη του κεριού. Το «Matrix» αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ικανότητά τους να εξισορροπούν τους ακραίους Symphonic Metal ήχους με τις στοιχειωτικές τους μελωδίες.

Οι SERENITY IN MURDER κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 2011 (διαθέσιμο μέσω της Spiritual Beast/Universal Music). Το ντεμπούτο άλμπουμ, «The First Frisson Of The World», έλαβε θετικές αντιδράσεις όχι μόνο από την Ιαπωνία, αλλά και από όλο τον κόσμο.

Μετά από πολλές headlining περιοδείες στην πατρίδα τους, συναυλίες με τους ORIGIN (ΗΠΑ), ABORTED (Βέλγιο), MORS PRINCIPIUM EST (Φινλανδία), LAZARUS A.D. (ΗΠΑ) μεταξύ άλλων, και μια headlining συναυλία στην Ταϊβάν, η μπάντα μπήκε κατευθείαν στο στούντιο για να ηχογραφήσει το δεύτερο άλμπουμ της «The Highest Of Dystopia», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015.

Το «The Highest Of Dystopia» απέσπασε υψηλές κριτικές και έφτασε στο νούμερο 13 των επίσημων ανεξάρτητων μουσικών charts της Ιαπωνίας. Η μπάντα συνέχισε να περιοδεύει σε διάφορες πόλεις της χώρας, μέχρι που μπήκε ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσει το τρίτο της άλμπουμ, «The Eclipse». Στις 10 Φεβρουαρίου 2021, οι SERENITY IN MURDER κυκλοφόρησαν το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο «Reborn» μέσω της Oyster Brothers Records.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Matrix» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση