Οι SEPTIC FLESH κυκλοφορούν το νέο τους single «Neuromancer».

You are currently viewing Οι SEPTIC FLESH κυκλοφορούν το νέο τους single  «Neuromancer».

Οι Έλληνες Symphonic Death Metallers SEPTI CFLESH, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Neuromancer», από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Modern Primitive», που θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου μέσω της Nuclear Blast.

“Modern Primitive”

Ο κιθαρίστας, τραγουδιστής και στιχουργός Sotiris Anunnaki V. σχολιάζει: «Μια τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία, όπου η ηθική παρακμάζει και το έγκλημα ευδοκιμεί, είναι η ‘σκηνή’ αυτού του τραγουδιού. Ο κεντρικός χαρακτήρας υποφέρει από σοβαρή νευρική βλάβη. Προκειμένου να λάβει μια θεραπεία και να μπορέσει να επανασυνδεθεί φυσικά με το παγκόσμιο δίκτυο, δέχεται μια σκοτεινή αποστολή hacking. Εξάλλου, ο χώρος δεδομένων της εικονικής πραγματικότητας, γι’ αυτόν, είναι περισσότερο σαν το σπίτι του.

Ο σκελετός του τραγουδιού ήταν δομημένος πάνω στη 12χορδη κιθάρα. Η κύρια μελωδία και οι διάφοροι συναισθηματικοί τόνοι του τραγουδιού, δημιουργήθηκαν πάνω σε αυτό το όργανο με τον πιο φυσικό ήχο. Στη συνέχεια, αφού ελήφθησαν οι αποφάσεις για την ενορχήστρωση, το τραγούδι κατέληξε έτσι όπως το ακούτε. Εκτός από τα έγχορδα, τα χάλκινα πνευστά και άλλα τυπικά τμήματα ορχήστρας που χρησιμοποιήθηκαν, ένα μαντολίνο αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο προετοιμάζοντας την κορύφωση του εθιστικού ρεφρέν και το εξαιρετικά βαρύ κύριο riff. Επίσης, υπάρχει μια πιο θεατρική αλληλεπίδραση με τα διάφορα φωνητικά στυλ που υπάρχουν στο οπλοστάσιό μας σε αυτό το τραγούδι.»

Λίστα κομματιών:

  1. The Collector
  2. Hierophant
  3. Self-Eater
  4. Neuromancer
  5. Coming Storm
  6. A Desert Throne
  7. Modern Primitives
  8. Psychohistory
  9. A Dreadful Muse

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Neuromancer» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση