Οι SATYRICON ανακοινώνουν την επιστροφή τους στις ζωντανές εμφανίσεις για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια – Το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

You are currently viewing Οι SATYRICON ανακοινώνουν την επιστροφή τους στις ζωντανές εμφανίσεις για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια – Το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το θρυλικό νορβηγικό Black Metal σχήμα, SATYRICON, ανακοίνωσε την επιστροφή του στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από πέντε χρόνια. Ακολουθεί η ανακοίνωση της μπάντας…

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι θα επιστρέψουμε στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια το καλοκαίρι του 2024. Θα επικεντρωθούμε στην ευρωπαϊκή φεστιβαλική περιοδεία και δεν έχουμε προς το παρόν σχέδια εκτός αυτής. Αυτή τη στιγμή, δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο άλμπουμ που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2024. Η καλλιτεχνική έκθεση και το άλμπουμ ‘Satyricon & Munch’, ήταν ένα έντονο και πολυδάπανο project για τα βιβλία των δίσκων, αλλά αποτελεί πλέον παρελθόν και δουλεύουμε πάνω σε όλα αυτά τα νέα πράγματα πίσω από κλειστές πόρτες εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να το μοιραστούμε σύντομα, ανυπομονούμε πραγματικά να παίξουμε τόσο ολοκαίνουργια όσο και παλιά τραγούδια για εσάς, και να μπορέσουμε για άλλη μια φορά να σας ακούσουμε να τραγουδάτε, να ουρλιάζετε και να κραυγάζετε. Θα δημοσιεύσουμε όλες τις ημερομηνίες μόλις επιβεβαιωθούν και εγκριθούν για δημοσίευση. Αυτό θα είναι υπέροχο!»

Αφήστε μια απάντηση