Οι PSYGNOSIS υπογράφουν με την Season Of Mist.

You are currently viewing Οι PSYGNOSIS υπογράφουν με την Season Of Mist.

Η Season Of Mist ανακοινώνει την υπογραφή των PSYGNOSIS! Οι Γάλλοι εξτρεμιστές του Cosmic Metal θα κυκλοφορήσουν το καινούριο τους άλμπουμ το καλοκαίρι του 2023.

Οι PSYGNOSIS σχολιάζουν σχετικά με την υπογραφή:

«Αγαπητοί εξωγήινοι,
Μετά από πολλά χρόνια που επενδύσαμε στη δημιουργία του επόμενου άλμπουμ μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη φοβερή Season Of Mist για την κυκλοφορία του! Το βιώνουμε αυτό ως μια όμορφη αναγνώριση της ενέργειας και του πάθους που επενδύουμε καθημερινά σε αυτό το μουσικό project που είναι οι PSYGNOSIS. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό τους. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για το νέο άλμπουμ! Ίσως είναι το καλύτερο άλμπουμ μας μέχρι στιγμής… Θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα για να το ακούσετε, αλλά ανυπομονούμε να το ανακαλύψετε όλοι σας. Τα λέμε σύντομα.»

Οι PSYGNOSIS είναι ένα project που ξεκίνησε το 2009 από τον Rémi Vanhove, ο οποίος ήθελε να συγκεντρώσει όλες τις μουσικές του επιρροές σε μια οντότητα. Ένα πρώτο προσωπικό EP, το «Phrases», κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2009 και θέτει τα θεμέλια της μουσικής των PSYGNOSIS: ένα ατμοσφαιρικό Extreme Metal με νύξεις ηλεκτρονικής μουσικής. Στη συνέχεια ο Rémi περιβάλλεται από έναν δεύτερο κιθαρίστα, έναν μπασίστα και έναν τραγουδιστή, ενώ συνεχίζει να προγραμματίζει ο ίδιος τα ντραμς.

Το πρώτο άλμπουμ «Anti-Sublime» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012 και επέτρεψε στο συγκρότημα να συνεχίσει την καλλιτεχνική διαδικασία που ξεκίνησε με το «Phrases». Αυτή η κυκλοφορία σηματοδότησε επίσης τις πρώτες συναντήσεις του κουαρτέτου με το κοινό. Μετά το «Sublimation» EP το 2013, οι PSYGNOSIS κυκλοφόρησαν ένα δεύτερο άλμπουμ το 2014. Το «Human Be[ing]» δείχνει ότι το συγκρότημα έχει αποκτήσει ωριμότητα, μέσα από καλύτερα αφομοιωμένες επιρροές και συνθέσεις των οποίων οι δομές γίνονται πιο πολύπλοκες.

Το 2015 σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή για τους PSYGNOSIS: Η μπάντα έκανε τη ριζική επιλογή να γίνει ορχηστρική, προσλαμβάνοντας τον Raphaël Verguin ως τσελίστα. Ακολούθησε το πρώτο EP «AAliens», το οποίο διαδέχθηκε το 2017 το full length «Neptune», ένα φιλόδοξο πόνημα μιας ώρας και δεκαεπτά λεπτών που προσκαλεί τους ακροατές να ταξιδέψουν στα πέρατα του ηλιακού συστήματος.

Παρά την ορχηστρική πτυχή, οι PSYGNOSIS συνεχίζουν να υποστηρίζουν την πρώτη τους πρόθεση: αυτή ενός Metal που αναμειγνύει νευρικά riffs, blast beats και ατμοσφαιρικές περιβάλλουσες. Η συνάντηση των Rémi και Raphaël με την κιθαρίστα Elise Masliah και τον ντράμερ Thomas Crémier επιτρέπει στο κουαρτέτο να σταθεροποιήσει τη σύνθεσή του και να υπερασπιστεί επί σκηνής την έντονη και συναισθηματική μουσική των PSYGNOSIS.

Αφήστε μια απάντηση