Οι PROJECT RENEGADE ανακοινώνουν την συμμετοχή τους στο Riverside Festival Aarburg στην Ελβετία στις 27 Αυγούστου 2023.

You are currently viewing Οι PROJECT RENEGADE ανακοινώνουν την συμμετοχή τους στο Riverside Festival Aarburg στην Ελβετία στις 27 Αυγούστου 2023.

Οι Alternative Metallers PROJECT RENEGADE. έκαναν άλλη μία φορά αισθητή την παρουσία τους κερδίζοντας τον διαγωνισμό που προκήρυξε μέσω ψηφοφορίας στην σελίδα του, το Riverside Festival Aarburg στην Ελβετία εξασφαλίζοντας μια θέση στο line up. 

Έτσι, μετά της συμμετοχή τους στο ROCKWAVE FESTIVAL στις 9 Ιουλίου μαζί με τους VIC, και στο MASTERS OF ROCK στη Τσεχία στις 14 Ιουλίου, θα βρεθούν στις 27 Αυγούστου στην Ελβετία στην σκηνή ενός ακόμα σημαντικού Ευρωπαϊκού φεστιβάλ κάτω από τους MANOWAR και HAMMERFALL.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Ναι Renegades!!! Τα καταφέρατε και πάλι! Η αγάπη και η υποστήριξή σας μας στέλνει στην Ελβετία και στο Riverside Aarburg!!! Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για το χρόνο και την αφοσίωση σας στη μουσική μας προσπάθεια!!! Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας!!! Είναι τιμή μας να είμαστε μέρος ενός τόσο μεγάλου φεστιβάλ!!! Συγχαρητήρια σε όλες τις μπάντες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό (όλοι άξιζαν να κερδίσουν)!!! Θα σας δούμε όλους στις 27 Αυγούστου!!!»

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους με τίτλο «Ultra Terra» από την Pavement Entertainment που περιλαμβάνει 13 τραγούδια μεταξύ των οποίων το ήδη επιτυχημένο «The Fix Is In» αλλά και το οπτικοποιημένο «Token».

Αφήστε μια απάντηση