Οι OPETH ανακοινώνουν τον νέο νέο τους ντράμερ.

You are currently viewing Οι OPETH ανακοινώνουν τον νέο νέο τους ντράμερ.

Οι Σουηδοί Prog Metal γίγαντες ανακοινώνουν τον νέο τους ντράμερ με την παρακάτω δήλωσή τους:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο νέος ντράμερ του συγκροτήματος είναι ο Waltteri Vayrynen (PARADISE LOST, BLOODBATH, BODOM AFTER MIDNIGHT) και θα παίξει το πρώτο του show μαζί μας στο Ταλίν της Εσθονίας στις 14/9/2022. Θα αντικαταστήσει το προσωρινό μέλος Sami Karppinen που ήταν μαζί μας από το φθινόπωρο του 2021 ως αντικαταστάτης του Martin Axenrot.»

Το συγκρότημα για την ώρα πραγματοποιεί πρόβες για την επερχόμενη περιοδεία. Ο Mikael αναφέρει:

«Μόλις ολοκληρώσαμε την πρώτη μας πρόβα με τον Waltteri η οποία πήγε εξαιρετικά καλά. Είμασταν αγχωμένοι αλλά πραγματικά ο Waltteri τα πήγε τρομερά! Παίξαμε 16 τραγούδια από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν χρειάστηκε ούτε μία διόρθωση. Είναι απίστευτο. Έμεινα έκπληκτος τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι. Έχει τα πάντα, πραγματικά. Από την απαιτούμενη χαλαρή ευαισθησία που χρειάζεται ο ντράμερ των OPETH μέσω των ήχων της κλασικής, prog rock και metal μέχρι και την τεχνική ικανότητα. Εκτός από όλα αυτά, γνωρίζει τα τραγούδια μας πολύ καλά τόσο τις ηχογραφημένες εκδοχές όσο και τις παραλλαγές για τα live. Ακούγαμε χτυπήματα των ντραμς που μέχρι τώρα δεν είχαμε ακούσει από τότε που είχαμε ηχογραφήσει το κάθε τραγούδι. Το κοινό σίγουρα θα έχει τις στιγμές του με τον Waltteri.

Waltteri Vayrynen

Πάνω απ’ όλα όμως ο Waltteri είναι ένας εξαιρετικός τύπος. Γνήσιος, πολύ καλός, αστείος και νέος. Γεννήθηκε τη χρονικά που ηχογραφήσαμε το πρώτο μας άλμπουμ, “Orchid”. Φανταστείτε το!Ανυπομονούμε να παίξουμε μαζί του στην περιοδεία μας. Να δημιουργήσουμε νέα μουσική μαζί. Να παίξουμε σε όλο τον κόσμο. Και να προσφέρουμε ένα μουσικό μέλλον μαζί. Αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα για μια μπάντα 32 ετών. Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος που ήρθε μαζί μας και ελπίζω το κοινό να τον αγκαλιάσει με ανοιχτές αγκάλες.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Sami που μας έσωσε όταν το είχαμε μεγαλύτερη ανα΄γκη. Αν δεν ήταν οι προσπάθειές του, η φιλία και η φροντίδα του το πιθανότερο είναι να είμασταν στον πάγο τώρα. Επιπλέον, είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε να έχουμε τη βοήθεια του Sami ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Από τα βάθη της καρδιάς μας, ευχαριστούμε Sami.»

Mikael Åkerfeldt, Σεπτέμβριος 2022

Αφήστε μια απάντηση