Οι ON THORNS I LAY παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Fallen From Grace».

You are currently viewing Οι ON THORNS I LAY παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Fallen From Grace».

Οι Έλληνες Atmospheric Death Doom Metallers ON THORNS I LAY, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το «Fallen From Grace», το δεύτερο single του επερχόμενου άλμπουμ τους «On Thorns I Lay», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου μέσω της Season Of Mist.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Το ‘Fallen From Grace’ είναι ένα τραγούδι για όλους εκείνους που έχουν υποφέρει από πολέμους και γενοκτονίες. Όλος ο πόνος, η ταλαιπωρία, οι δολοφονίες και οι βιασμοί αθώων και η μνήμη όλων αυτών μας στοιχειώνει ακόμα και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Να θυμάστε τους πεσόντες!»

Οι ON THORNS I LAY ξεκίνησαν ως μια Death Metal μπάντα μαζί με άλλες cult μπάντες στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όπως οι ROTTING CHRIST, SEPTICFLESH, NECROMANTIA, NIGHTFALL και άρχισαν να διαδίδουν το όνομά τους στην τοπική και παγκόσμια underground σκηνή.

‘Έχουν κυκλοφορήσει εννέα άλμπουμ μέχρι στιγμής όπως τα «Orama», «Crystal Tears» και «Aegean Sorrow» κερδίζοντας μεγάλους επαίνους. Η μπάντα έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι DREAM THEATER, IN FLAMES, ANATHEMA, AMORPHIS, KATATONIA, ROTTING CHRIST, TIAMAT, THE GATHERING, SATYRICON, SEPTICFLESH και πολλούς άλλους. Το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας «Threnos» (2020) ακολούθησε το μονοπάτι του ατμοσφαιρικού, αλλά και συναισθηματικού Doom Death Metal – αποτίοντας φόρο τιμής στις ρίζες και αντιπροσωπεύοντας για άλλη μια φορά τον ήχο-σήμα κατατεθέν της μπάντας. Οι ON THORNS I LAY συνεχίζουν να αφηγούνται πυκνές ιστορίες απώλειας και απόγνωσης.

Μετά τη μίνι περιοδεία τους στις χώρες της Βαλτικής με τους ROTTING CHRIST το 2022, οι ON THORNS I LAY ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του δέκατου άλμπουμ τους το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Fallen from Grace
  2. Newborn Skies
  3. Crestfallen
  4. Among the Wolves
  5. Raise Empires
  6. Thorns of Fire

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Fallen From Grace» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση