Οι ON THORNS I LAY υπογράφουν με την Season Of Mist.

You are currently viewing Οι ON THORNS I LAY υπογράφουν με την Season Of Mist.

Η Season Of Mist ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υπογραφή των ON THORNS I LAY! Η ελληνική Death Doom μπάντα θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της μέσω της Season Of Mist το φθινόπωρο του 2023.

Οι ON THORNS I LAY σχολιάζουν την υπογραφή του συμβολαίου: «Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την υπογραφή μας με την Season Of Mist, μια από τις κορυφαίες Metal εταιρίες!!! Είναι απόλυτη τιμή για εμάς, καθώς δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο μέρος για να κυκλοφορήσουμε το επερχόμενο και καλύτερο άλμπουμ της μέχρι τώρα καριέρας μας.»

Οι ON THORNS I LAY ξεκίνησαν ως μια Death Metal μπάντα μαζί με άλλες cult μπάντες στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όπως οι ROTTING CHRIST, SEPTICFLESH, NECROMANTIA, NIGHTFALL και άρχισαν να διαδίδουν το όνομά τους στην τοπική και παγκόσμια underground σκηνή.

Οι ON THORNS I LAY έχουν κυκλοφορήσει εννέα άλμπουμ μέχρι στιγμής όπως τα «Orama», «Crystal Tears» και «Aegean Sorrow» κερδίζοντας μεγάλους επαίνους. Η μπάντα έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι DREAM THEATER, IN FLAMES, ANATHEMA, AMORPHIS, KATATONIA, ROTTING CHRIST, TIAMAT, THE GATHERING, SATYRICON, SEPTICFLESH και πολλούς άλλους. Το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας «Threnos» (2020) ακολούθησε το μονοπάτι του ατμοσφαιρικού, αλλά και συναισθηματικού Doom Death Metal – αποτίοντας φόρο τιμής στις ρίζες και αντιπροσωπεύοντας για άλλη μια φορά τον ήχο-σήμα κατατεθέν της μπάντας. Οι ON THORNS I LAY συνεχίζουν να αφηγούνται πυκνές ιστορίες απώλειας και απόγνωσης.

Μετά τη μίνι περιοδεία τους στις χώρες της Βαλτικής με τους ROTTING CHRIST το 2022, οι ON THORNS I LAY ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του δέκατου άλμπουμ τους το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023.

Αφήστε μια απάντηση