Οι NOAPOLOGY παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Deadhearted».

You are currently viewing Οι NOAPOLOGY παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Deadhearted».

Το ουκρανικό Hard Rock/Metal συγκρότημα NOAPOLOGY, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο του single «Deadhearted». Το συγκρότημα αποτελείται από τους Daria Zaritskaya (τραγουδίστρια), Sergey Sershen (κιθάρα), Alex Shturmak (μπάσο) και Dmitry Kim (τύμπανα). Άρχισαν να δημιουργούν την πρωτότυπη μουσική τους όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στη χώρα τους και το single τους «Ashes» έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Είναι επίσης γνωστό ότι και τα δύο singles θα αποτελέσουν μέρος του επερχόμενου ντεμπούτο άλμπουμ τους, «Rise From The Ashes».

Ο μοναδικός ήχος των NOAPOLOGY είναι ένας συνδυασμός δυνατών φωνητικών, σκληρών ντραμς και ηλεκτρικών κιθαριστικών riffs. Η μουσική τους είναι εμπνευσμένη από τους αγώνες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα τους και ο κόσμος. Οι στίχοι των τραγουδιών τους αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα και τις εμπειρίες της καθημερινότητάς τους, κάνοντας τη μουσική τους κατανοητή στο κοινό σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τη μουσική μας με τον κόσμο και θα έρθουμε σε επαφή με οπαδούς από διάφορες γωνιές του πλανήτη”, δήλωσε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Daria Zaritskaya. “Η μουσική μας είναι μια αντανάκλαση της ανθρώπινης εμπειρίας και ελπίζουμε ότι εμπνέει και εμψυχώνει τους ακροατές μας

Οι NOAPOLOGY είναι σίγουροι ότι το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Rise From The Ashes» θα αναδείξει την ευελιξία και το μουσικό τους ταλέντο και θα τύχει καλής υποδοχής από τους οπαδούς και τους κριτικούς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Deadhearted» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση