Οι NIGHTMARER κυκλοφορούν το νέο τους single «Brutalist Imperator».

You are currently viewing Οι NIGHTMARER κυκλοφορούν το νέο τους single «Brutalist Imperator».

Στις 5 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το «Deformity Adrift», ο πολυαναμενόμενος δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος της διεθνούς Extreme Metal κολεκτίβας NIGHTMARER. Ο επερχόμενος δίσκος της μπάντας, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Vendetta Records και της Total Dissonance Worship, είναι η πολυμορφικότερη δουλειά των NIGHTMARER μέχρι σήμερα, επιχειρώντας να ξεπεράσει κατά πολύ τις συμβάσεις του ήδη αντισυμβατικού είδους του Dissonant Death Metal, χωρίς να θυσιάσει ούτε ίχνος φαυλότητας.

Ισχυρές υποβόσκουσες τάσεις Industrial και Doom Metal μπορούν να βρεθούν σε όλο αυτό το 32λεπτο δίσκο, ο οποίος τελειώνει με ένα καταπιεστικό ηχητικό τείχος που θα σας αφήσει μελανιασμένους και χτυπημένους. Με νυν και πρώην μέλη των THE OCEAN, WAR FROM A HARLOTS MOUTH και GIGAN, οι NIGHTMARER έθεσαν ως στόχο να αντλήσουν μόνο τα πιο ακραία στοιχεία από τις προηγούμενες μουσικές τους προσπάθειες και να τα πάνε σε ένα πολύ πιο μίζερο και τιμωρητικό επίπεδο.

Με το κομμάτι «Brutalist Imperator» το συγκρότημα κυκλοφορεί το τέταρτο και τελευταίο single από το επερχόμενο άλμπουμ.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Jeanne Comateuse

Οι NIGHTMARER σχολιάζουν σχετικά με το τραγούδι: «Για το τέταρτο και τελευταίο single της επερχόμενης ολοκληρωμένης δουλειάς μας ‘Deformity Adrift’, επιλέξαμε το εναρκτήριο κομμάτι του άλμπουμ. Ψάξαμε βαθύτερα στις Death Metal-ρίζες μας και ανεβάσαμε την επιθετικότητα στο 11, για να εξυπηρετήσουμε αναμφισβήτητα το θέμα των στίχων. Το ‘Brutalist Imperator’ είναι μια ματιά κάτω από το θορυβώδες προσωπείο των τυράννων, το οποίο απευθύνεται μόνο στους εύθραυστους και υποταγμένους. Η απελπισμένη λαχτάρα για την ψευδαίσθηση της εξουσίας αποκαλύπτει τελικά το πραγματικό τους πρόσωπο: Μια απελπισμένη γκριμάτσα, που χαρακτηρίζεται από πλήρη και απόλυτη αδυναμία. Συντρίψτε τους όλους!»

Η μίξη και το mastering του «Deformity Adrift» έγιναν από τον Raphaël Bovey στο MyRoom Studio.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Brutalist Imperator
  2. Baptismal Tomb
  3. Throe of Illicit Withdrawal
  4. Tooms
  5. Suffering Beyond Death
  6. Taufbefehl
  7. Hammer of Desolation
  8. Endstadium
  9. Obliterated Shrine

Μπορείτε να ακούσετε το «Brutalist Imperator» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση