Οι NIGHT CROWNED κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Tales» & live βίντεο για το τραγούδι «She Comes At Night».

You are currently viewing Οι NIGHT CROWNED κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Tales» & live βίντεο για το τραγούδι «She Comes At Night».

Μετά την επιτυχία του ντεμπούτου άλμπουμ τους «Impius Viam», που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020, και του πολυσυζητημένου επόμενου δίσκου τους «Hädanfärd», που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021, οι NIGHT CROWNED έχουν εδραιώσει τη θέση τους ως ένα από τα καλύτερα κρυμμένα Blackened Death Metal μυστικά της Σουηδίας. Αποτελούμενοι από πρώην και νυν μέλη καταξιωμένων σχημάτων όπως οι DARK FUNERAL, NIGHTRAGE και CIPHER SYSTEM, οι NIGHT CROWNED διαθέτουν ένα μουσικό όραμα που προκαλεί αλλά ταυτόχρονα είναι ξεκάθαρο και με το «Tales» η μπάντα κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ μέσω της Noble Demon!

Αυτή η κυκλοφορία σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τη μπάντα καθώς διευρύνουν τα όρια του Blackened Death Metal σε πρωτοφανή επίπεδα. Με το «Tales», οι NIGHT CROWNED ξεκινούν μια ακουστική επίθεση που αψηφά τις συμβάσεις και επαναπροσδιορίζει τα όρια του είδους. Το άλμπουμ διαθέτει στίχους τόσο στα αγγλικά όσο και στα σουηδικά, επιτρέποντας στους ακροατές να βυθιστούν πλήρως στη μαγευτική αφήγηση της μπάντας. Οι ικανότητες του Jonathan Thorpenberg στη μίξη βάζουν τον ήχο του συγκροτήματος σε πλήρη απεικόνιση, ενώ το mastering του Jani Stefanovic εξασφαλίζει ότι κάθε νότα επιτυγχάνεται με ακρίβεια.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Alvaro Valverde

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα live βίντεο για το κομμάτι «She Comes At Night», από την πρόσφατη συναυλία τους στο Γκέτεμποργκ.

«Είχαμε τον φίλο μας Marcus από την Marcus Wesslen Media για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ από τη συναυλία μας στο Γκέτεμποργκ. Για αυτό το βίντεο πήγαμε με το τραγούδι ‘She Comes At Night’. Και σε αυτό το τραγούδι δώσαμε πραγματικά πλήρη έμφαση στις folk επιρροές, αλλά ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να το κάνουμε χωρίς να χάσουμε τη δική μας ταυτότητα. Το να έχουμε τη μαγική φωνή της Therése στο break απλά κάνει το τραγούδι ακόμη πιο εντυπωσιακό», λέει η μπάντα.

Ο τραγουδιστής Ken Romlin σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Πριν αρχίσουμε να δουλεύουμε το ‘Tales’ σημείωσα ιδέες σχετικά με τις οντότητες για τις οποίες ήθελα να γράψω. Και η Mare ήταν προφανές ότι έπρεπε να πάρει ένα τραγούδι, έτσι έγινε το ‘She Comes At Night’. Αυτό ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που γράψαμε για αυτόν τον δίσκο.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. De namnlösa
  2. She Comes at Night
  3. Nattramn
  4. Loviatar
  5. Flickan som försvann
  6. Strandvaskarens hymn
  7. Lupus Luna
  8. Old Tales

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live βίντεο για το «She Comes At Night» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση